ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επικοινώνησε με τον Μαντί Καμαρά μετά το πραξικόπημα στην Γουινέα

Ο Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας | 19 Αυγούστου 2021
Ο Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας | 19 Αυγούστου 2021 INTIME

Οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά αλλά και ο Μαμαντού Κανέ βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Γουινέα μετά από πραξικοπήμα που έγινε από τον στρατό της χώρας, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώτο και να ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον τρεις εκπροσώπους στην εθνική ομάδα της Γουινέας, τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά και τον Μαμαντού Κανέ, και το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο το βράδυ της Κυριακής, όταν έγινε γνωστή η είδηση πως οι παίκτες είναι ουσιαστικά παγιδευμένοι στην ίδια την πατρίδα τους.

Αιτία το πραξικόπημα που έλαβε χώρα, με τον στρατό να συλλαμβάνει τον πρόεδρο Άλφα Κόντε και να κλείνει τα σύνορα, στέλνοντας μάλιστα το ακόλουθο μήνυμα: Αποφασίσαμε να καταλύσουμε την Κυβέρνηση και το ισχύον Σύνταγμα. Αποφασίσαμε επίσης να κλείσουμε τα σύνορα, στο έδαφος και στον αέρα".

Όπως ήταν αναμενόμενο, το εντός έδρας με το Μαρόκο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (6/9), αναβλήθηκε εξαιτίας των εξελίξεων, όπως ανακοίνωσε η Αφρικανική αλλά και η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αγωνιούν για την κατάσταση των παικτών και να επιχειρούν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Κάτι που έγινε, καθώς τελεσφόρησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μαντί Καμαρά, με τον πολυσύνθετο μέσο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς να διαβεβαιώνει πως και οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού είναι καλά στην υγεία τους και πως βρίσκονται αρκετά μακριά από το Προεδρικό Μέγαρο όπου ξέσπασαν άγριες συγκρούσεις μεταξύ των ανδρών του προέδρου και των πραξικοπηματιών τις προηγούμενες ώρες.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα στην Γουινέα, καθώς με τα μέχρι τώρα ασαφή δεδομένα, παραμένει άγνωστο το πώς θα μπορέσουν να αφήσουν την πατρίδα τους οι τρεις ποδοσφαιριστές και να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να ενσωματωθούν ξανά στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει μάλιστα της έναρξης της φετινής Super League Interwetten.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ