ΑΡΗΣ

Προπονήθηκε ο Ρένταν – Σε αναμονή του Αμορόζο

Προπονήθηκε ο Ρένταν – Σε αναμονή του Αμορόζο
ρενταν

Ο Ιβάν Ρεντάν έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση της Τρίτης (8/1). Ολοκληρώνεται η μετεγγραφή Αμορόζο

Ο 27χρονος Ρεντάν ακολούθησε το πρόγραμμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς αφού πρώτα είχε μία κουβέντα μαζί του ενώ αν όλα πάνε καλά στις σημερινές του ιατρικές εξετάσεις φαντάζει ως θέμα χρόνου τις επόμενες μέρες να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη.
Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Ρεντάν στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από το κλίμα που συνάντησε στον Άρη αλλά και από την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη με τον Ολλανδό να έχει φροντίσει ήδη να ενημερωθεί για τους "κίτρινους".

"Ξέρω ότι είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και από την έρευνα που έκανα ενημερώθηκα ότι έχει σπουδαίους παίκτες πολλών εθνικοτήτων και έναν σπουδαίο προπονητή που έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια με σημαντικές ομάδες", κι όσο για τον ίδιο ο Ρεντάν τόνισε πως: "Εγώ από την πλευρά μου ήρθα έρχομαι στην ομάδα για να βοηθήσω όσο μπορώ".



Ο Ολλανδός έδειξε ενήμερος και για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Άρη στο Κύπελλο UEFA κι έδειξε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος της Super League. "Πιστεύω ότι μπορούμε να συμμετέχουμε και του χρόνου στην Ευρώπη και που ξέρεις μπορεί να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να ονειρεύεσαι και εγώ αυτό κάνω".



Ο Ρεντάν εκτός του ότι έδειξε μέσα από τις δηλώσεις του σίγουρος για την παραμονή του στον Άρη έδειξε σίγουρος και για την μεταγραφή του Αμορόζο λέγοντας: "Ξέρω ότι έρχεται ο Αμορόζο που χωρίς αμφιβολία είναι ένα μεγάλο όνομα", ενώ έδειξε ενήμερος για την ύπαρξη αρκετών Ισπανών παικτών στην ομάδα όπως και ότι ο Παπαδόπουλος είναι ένα όνομα συνηθισμένο στην Ελλάδα.

Κι όσο για την θέση του; "Η κλασική μου θέση είναι επιθετικός αλλά αν χρειαστεί μπορεί να παίξω και δεκάρι και πίσω από τους δύο επιθετικούς αλλά μόνο αν είναι απαραίτητο".



Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του Άρη για τον αυριανό αγώνα στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος (09/01, 17:45) στην Κατερίνη με τον Εθνικό Κατερίνης με αυτήν να αποτελούν οι: Κέλεμεν, Καρατζιοβαλής, Παπαδόπουλος Αβ., Γιάχιτς, Βανγκέλι, Καράμπελας, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Ίβιτς, Χαβίτο, Κάλβο, Γκουγκουλιάς, Φελίπε, Πρίττας, Κόκε, Μάρκο Αουρέλιο, Νέτο, Κολτσίδας, Παπαδόπουλος Θ. και Στρατηλάτης.

Κι ενώ αύριο αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο νεαποκτηθής Βραζιλιάνος Τιάγκο Τζεντίλ και από ώρα σε ώρα η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου Αμορόζο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, αποφάσισε να παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (10/01) στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην διάρκεια αυτής όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Άρης θα αναφερθεί σε εμπορικά ζητήματα, στη νέα προπληρωμένη κάρτα που θα ισχύει στο εξής στο γήπεδο, ενώ θα παρουσιαστεί και επίσημα και ο νεαποκτηθής Βόσνιος Σάνι Γιάχιτς.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ