ΑΡΗΣ

Ίβιτς: "Να ξαναμπούμε στον ρυθμό"

Ίβιτς: "Να ξαναμπούμε στον ρυθμό"
Ιβιτς, Σιστον

"Να ξαναμπούμε στο ρυθμό που είχαμε", ήταν το σύνθημα του Βλάνταν Ίβιτς μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Κρήτης

"Για μας ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς μετά την ήττα μας στην έδρα μας από τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα. Τώρα σιγα σιγά θα πρέπει να ξαναμπούμε στον ρυθμό που είχαμε και πριν και να κερδίζουμε τον εκάστοτε επόμενο αγώνα", ενώ όσον αφορά το γκολ που σημείωσε είπε: "Για την φάση του γκολ ήταν και λίγο τυχερό γιατί έγιναν και κάποιες κόντρες, έκανα το σουτ και η μπάλα μπήκε μέσα".


Από την πλευρά του ο Σάκης Πρίττας δήλωσε πως: " Ήταν μία πολύ σπουδαία νίκη και με αυτή για μας μπήκε το νέο έτος με μία επιτυχία και μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Ανεξάρτητά με το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό πάντα προσπαθούσαμε να μην σκεφτόμαστε αρνητικά και όπως πάντα σκεφτόμαστε για τη νίκη".


Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο Κώστας Χαλκιάς που τόνισε: "Κάθε παιχνίδι εκτός έδρας και απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι". Ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη αναφέρθηκε και στην συγκομιδή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Super League λέγοντας:

"Είχαμε μία καλή συγκομιδή στον Α΄ γύρο έχοντας αντιμετωπίσει όλα τα παιχνίδια όπως έπρεπε", με τον Χαλκιά επανερχόμενος στην νίκη επί του ΟΦΗ είπε: "Είναι θετικό ότι δεν μας επηρέασε ότι δεν πήραμε κάτι θετικό απέναντι στον Παναθηναϊκό και δεν μας επηρέασε στο να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια".


Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με την σειρά του παραδέχθηκε πως: "Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα που μπορεί να μας δυσκόλεψε με μας όμως να κερδίσαμε και να κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης εν όψει της συνέχειας".


Ο Βόσνιος Σανέλ Γιάχιτς που χθες στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα δήλωσε: "Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη αρχή αφού ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, κερδίσαμε και νομίζω ότι δεν μπορούσε να υπάρχει καλύτερη αρχή".


Τέλος ο Σέρχιο Κόκε επισήμανε: "Σίγουρα κάθε παιχνίδι ήταν δύσκολο και παρά το ότι προερχόμασταν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό η ομάδα έδωσε τα πάντα και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ