ΑΡΗΣ

Ανακοίνωση για την διαιτησία

Ανακοίνωση για την διαιτησία
Σκορδας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης μετά τα μεσάνυχτα για την διαιτησία στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου

« Όπως ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα, ο οποίος βγήκε από το γήπεδο για να παρακολουθήσει τις φάσεις από την τηλεόραση πριν αποφασίσει τι είδε μέσα στο γήπεδο και να βαθμολογήσει το διαιτητή, έτσι κι εμείς παρακολουθήσαμε την ανάλυση των φάσεων στην Ελληνική τηλεόραση και πιστεύουμε ότι μπορούμε να εκφέρουμε άποψη.

Μέσα στο γήπεδο πιθανώς να μην ξέραμε όλοι μας τι έγινε όπως και ο παρατηρητής του αγώνα. Αφού όμως καταλάβαμε, λοιπόν, ότι θα έπρεπε να κατασκευαστεί ένας ένοχος για τα λάθη της Ελληνικής διαιτησίας, αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη γι' αυτό το μεγάλο «έγκλημα».

Κλείνουμε κι εμείς τα μάτια μας με παρωπίδες, όπως τα ποικιλόχρωμα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν κάθε Κυριακή, κάθε φορά που διαιτητικές αποφάσεις προκαθορίζουν αποτελέσματα και ομολογούμε την ενοχή μας. Δεν αναιρείται όμως τίποτε από όσα είπαμε μέχρι τώρα για όσα έχουμε βιώσει πρόσφατα, αλλά και τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Μια ενδεχόμενα λανθασμένη απόφαση του διαιτητή υπέρ της ομάδας μας, έγινε σημαία χτες από τους φιλότιμους διαιτητοσχολιαστές. Δεν θα αποτελέσει όμως άλλοθι για τη θολή εικόνα του πρωταθλήματος της Superleague και την οποία βλέπουμε όλοι εμείς που δεν φοράμε «χρωματιστά» γυαλιά.

Όσα έχουμε πει για το ρόλο του ποδοσφαιρικού κατεστημένου επαληθεύτηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο. Ίσως θα έπρεπε ομάδες σαν τον ΟΦΗ και σαν τη δική μας, να ψάξουν αλλού να βρουν τους εχθρούς του Ελληνικού ποδοσφαίρου







».
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ