STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Προπονητές στην... πρίζα

Προπονητές στην... πρίζα
Αναστασίου Ουζουνίδης Χάβος Λεμονής Βοσνιάδης Δερμιτζάκης

Έξι προπονητές βρίσκονται στην... πρίζα ενόψει της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague και μάλιστα δυο από αυτούς κονταροχτυπιούνται

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο απολογισμός στους πάγκους των 18 ομάδων θέλει τρεις προπονητές να μας έχουν ήδη κουνήσει (προσωρινά;) μαντίλι (Χατζηνικολάου, Καραγεωργίου, Στεβάνοβιτς).

Την πέμπτη αγωνιστική, ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι πιθανόν να αυξηθεί αρκετά, αφού άλλοι έξι τεχνικοί κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο λόγος για τους: Αλέκο Βοσνιάδη, Γιάννη Αναστασίου, Παύλο Δερμιτζάκη, Μαρίνο Ουζουνίδη, Τάκη Λεμονή και Μάκη Χάβο. Το ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης είναι πως Αναστασίου και Δερμιτζάκης θα βρεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο, οπότε καταλαβαίνετε πως μιλάμε για... "μονομαχία".

Ας δούμε όμως τα ματς που θα δώσουν οι ομάδες τους ξεχωριστά.

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης

Μπορεί ο Σταμάτης Βελλής να δηλώνει πως στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό, η πραγματικότητα λέει όμως πως σε νέα ενδεχόμενη βαριά ήττα (όπως το 3-1 εντός από την Καλλονή), θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Βοσνιάδη.

Ο Απόλλωνας δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, κάποιοι ποδοσφαιριστές μοιάζουν να μην έχουν ρόλο μεσοεπιθετικά , ενώ η άμυνα... μπάζει (8 γκολ σε 4 ματς).

(Σάββατο 21/9 18:15 NS1 και Sport24.gr)

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

Μονομαχία στην Λεωφόρο. Όποιος χάσει, λογικά, χάνεται. Ο Παναθηναϊκός παίζει κόντρα στην χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (1 γκολ σε 4 ματς), οπότε ένα στραβό αποτέλεσμα, μπροστά στον κόσμο, είναι πιθανό να φέρει μουρμούρα ως προς το πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου.

Από την άλλη πλευρά ο Παύλος Δερμιτζάκης ξέρει πως τα περιθώρια έχουν στενέψει (φήμες θέλουν τους ανθρώπους του ΟΦΗ να... κρατήθηκαν πριν λίγες ημέρες), οπότε μία ήττα σε συνδυασμό με κακή εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα με μόλις μία νίκη σε τέσσερα ματς, μπορεί να τον φέρει κοντά στην πόρτα της εξόδου.

(Σάββατο 21/9 20:30 NS2 και Sport24.gr)

ΠΑΟΚ - Πλατανιάς

Εδώ τα πράγματα είναι περίεργα. Ο Μαρίνος ουζουνίδης παραμένει αήττητος εδώ και τέσσερα ματς, όμως το γεγονός πως στα τρία προηγήθηκε και δεν κατάφερε να κερδίσει, έχει προβληματίσει την διοίκηση.

Το παιχνίδι βέβαια έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο ΠΑΟΚ. Όμως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη, οπότε όλα θα ξεκαθαρίσουν από το πως θα έρθει η ήττα (αν έρθει τελικά). Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ίσως ο τελευταίος από τα φαβορί στη λίστα μας.

(Κυριακή 22/9 16:00 NS2 και Sport24.gr)

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα

Το "Χ" στο Βικελίδης τον έσωσε στην κυριολεξία. Ο Γιάννης Κομπότης τον εκτιμά και γνωρίζει πως έχει ικανότητες να πάει μπροστά τον Λεβαδειακό. Το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ όμως είναι κομβικό και θα παίξει μεγάλο ρόλο στην καριέρα του Λεμονή στους Βοιωτούς.

Η απουσία του Κονέ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, αφού μιλάμε για εκπληκτικό ποδοσφαιριστή που σίγουρα θα απασχολήσει πολλές ομάδες ακόμα και τον Γενάρη.

(Κυριακή 22/9 18:15 NS3 και Sport24.gr)

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός

Κι εδώ το παιχνίδι μοιάζει με αυτό του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ. Σημασία δεν έχει τόσο η ήττα, αλλά πως θα έρθει. Ο Παναιτωλικός θα δώσει το 3ο εντός έδρας ματς σε 5 αγώνες, οπότε η πίεση είναι μεγαλύτερη ακόμα κι αν ο Χάβος βρει απέναντι του τον Ολυμπιακό.

Αυτό το "Χ" με τον Εργοτέλη ίσως πληγώσει την ομάδα στο δεύτερο γύρο. Μην ξεχνάμε και τις ισοβαθμίες...

(Κυριακή 22/9 20:30 NS1 και Sport24.gr)

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Superleague όπως και τις περισσότερες από ολόκληρο τον κόσμο στο Sport24.gr

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ