ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση στους -21 βαθμούς!

Προπόνηση στους -21 βαθμούς!
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Ρουμπίν Καζάν (14/2, 13:00 ΑΝΤ1), με προπόνηση στο Λουζνίκι και το θερμόμετρο να δείχνει -21 βαθμούς Κελσίου.

Τα δύσκολα ξεκίνησαν για τους παίκτες του Ολυμπιακού στην Μόσχα. Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν στο Λουζνίκι, με την θερμοκρασία στους -21 βαθμούς Κελσίου .

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν καλά εξοπλισμένοι, αφού φορούσαν σκούφους, κασκόλ και ισοθερμικά, προκειμένου να προστατευτούν από το ψύχος.

Το ευχάριστο για τον προπονητή των Πρωταθλητών Ελλάδας, είναι πως δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Μιραλάς και ο Μανιάτης προπονήθηκαν κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη φορά και βρίσκονται στην διάθεση του Βαλβέρδε.

Όσο για το ματς, οι υπεύθυνοι του γηπέδου τόνισαν πως υπάρχει ειδικό σύστημα θέρμανσης του αγωνιστικού χώρου, αλλά και μηχάνημα για να καθαρίσει από το χιόνι τον συνθετικό χλοοτάπητα.

Οι υπεύθυνοι του γηπέδου μάλιστα, προσέχουν για να έχουν και τους φιλάθλους, αφού θα υπάρχουν πρόσθετες ιατρικές υπηρεσίες.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό στην Μόσχα

Δείτε αναλυτικά φωτογραφίες από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο Λουζνίκι

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ