ΠΑΟΚ

Προπόνηση με Λόρενς

Προπόνηση με Λόρενς
INTIME SPORTS

Ο Λόρενς συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της απογευματινής προπόνησης στη Νέα μεσημβρία. Μόνος του έτρεξε ο Αποστολόπουλος

Έμφαση στις ασκήσεις και τα παιχνίδια με τη μπάλα είχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι παίκτες εξασκήθηκαν στην κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με “διπλό” στα 3/4 του γηπέδου. Η ευχάριστη είδηση ήρθε με τη συμμετοχή του Λίαμ Λόρενς στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος έτρεξε μόνος του και ο Κατσικάς ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα, ενώ Ολίσε και Βούκιτς πρόγραμμα θεραπείας.

Ούτε αποστολή ο Αποστολόπουλος

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης και δεν συμπεριέλαβε λόγω ίωσης τον Αποστολόπουλο.

Στην αποστολή δεν συμμετέχουν ο τιμωρημένος (με 4 κίτρινες) Λίνο, οι τραυματίες Ολίσε, Βούκιτς, Κατσικάς, Σταφυλίδης. Επιστρέφει, αντίθετα, ο Κουμάλο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Έτο, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ