ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση χωρίς Πίντο, Σο και ομιλία

Προπόνηση χωρίς Πίντο, Σο και ομιλία
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς στο ΟΑΚΑ με την Μάδεργεουλ με τους Πίντο και Σο να μένουν και πάλι εκτός.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Τετάρτης με τους πράσινους να γυμνάζονται σε δυο γκρουπ.

Στο ένα μετείχαν οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με την Μάδεργουελ και οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όλοι οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πίντο και Σο. Με τον πρώτο να βρίσκεται σε κατάσταση επανένταξης και ίσως να βρίσκεται στην διάθεση του Φερέιρα για το δεύτερο ματς με την ομάδα της Σκωτίας. Σε αντίθεση με τον Σο ο οποίος δεν προλαβαίνει.

Από εκεί και πέρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για το ματς με την Μάδεργουελ. Αρκέστηκε να τους πει συγχαρητήρια και ότι θα αναφερθεί στα όσα έγιναν στο παιχνίδι στην Σκωτία τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ