ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προληπτικά εκτός ο Καζναφέρης στον Εργοτέλη

Προληπτικά εκτός ο Καζναφέρης στον Εργοτέλη
INTIME SPORTS

Ο Καζναφέρης ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και στον Εργοτέλη δεν θέλησαν να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του στην προπόνηση ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ξάνθη εκτός έδρας.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη όπου οι Κρητικοί θα παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τους διατηρήσουν ζωντανούς στην μάχη της παραμονής.

Συγκεκριμένα ο Ταουσιάνης είδε τον Καζναφέρη να παραπονιέται για κάποιες ενοχλήσεις στην γάμπα και προτιμήθηκε να μην προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το ευχάριστο ήταν πως ο Γκέντσογλου έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση ενώ για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο Γιοβάνοβιτς συμμετείχε σε ένα μέρος του προγράμματος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σε παιχνίδια τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Κανονικά προπονήθηκε ο Γκέντσογλου, ενώ ο Γιοβάνοβιτς συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Φίντελεφ και Μπουρσέλης και προληπτικά ο Καζναφέρης, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Αύριο η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 17:00".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ