ΠΑΟΚ

Λάρσον για Τσόλακ: "Θα είναι επιτυχημένη μεταγραφή για τη Ρέιντζερς"

Ο Αντόνιο Τσόλακ πανηγυρίζει το δεύτερο διαδοχικό γκολ του με τον ΠΑΟΚ
Ο Αντόνιο Τσόλακ πανηγυρίζει το δεύτερο διαδοχικό γκολ του με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ντάνιελ Λάρσον έπλεξε το εγκώμιο του επιθετικού του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, μιλώντας στη Σκωτία για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Ρέιντζερς.

Ο Αντόνιο Τσόλακ παραμένει ένας βασικός μεταγραφικό στόχος της Ρέιντζερς που θέλει να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της.

Οι Σκωτσέζοι γράφουν πως η πρώτη πρόταση της Ρέιντζερς, την οποία απέρριψε ο ΠΑΟΚ, έφτασε στο 1,8 εκατομμύριο ευρώ και εκτιμούν ότι για την ομάδα της Γλασκόβης δεν είναι πρόβλημα να φτάσει στα 2,5 εκατομμύρια που ζητά ο Δικέφαλος.

Μάλιστα η Daily Record ζήτησε την άποψη του Ντάνιελ Λάρσον, πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, για τον Κροάτη επιθετικό και αυτός είπε τα καλύτερα για τον φορ του ΠΑΟΚ.

"Ξέρω τι είναι ικανός να κάνει και έχει σκοράρει γκολ σε όλη την καριέρα του σε διάφορους συλλόγους" είπε για τον Τσόλακ ο Λάρσον. "Μην κάνετε λάθος, έχει πολλά προσόντα και έχει πολλά γκολ μέσα του, αυτό είναι σίγουρο.

Σπάνια βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή να δουλεύει τόσο σκληρά. Είναι πολύ δυνατός μέσα στην αντίπαλη περιοχή . Είναι επίσης ένας πολύ έξυπνος παίκτης και ικανός στο να έχει καλές τοποθετήσεις για να πάρει την μπάλα. «Μεγαλώνει ως παίκτης και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα έχει τεράστια επιτυχία στη Ρέιντζερς", δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη που όπως και ο Τσόλακ είχε σκοράρει σε βάρος της Ρέιντζερς ως ποδοσφαιριστής της Μάλμε .

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ