ΑΡΗΣ

Προάγγελος Γιαννιώτα για Φορτούνα

Προάγγελος Γιαννιώτα για Φορτούνα
Γιαννιώτας

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα από τον Άρη στην γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ

Έτοιμος όχι απλά να φωτογραφηθεί αλλά και να προβάρει την φανέλα της γερμανικής Φορτούνα Ντίσελντορφ αφήνοντας πίσω του τον Άρη.

Μία εξέλιξη που ουσιαστικά προανήγγειλε ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Άρη με την ανάρτηση σχετικής φωτογραφίας του στο facebook στην οποία «ποζάρει» με φόντο την έδρα της Φορτούνα, κρατώντας την φανέλα με το Νο22 και το όνομά του.

Πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και τυπικά είναι η διοίκηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ να δώσει στην ΠΑΕ Άρης το ποσό των 450.000 ευρώ που αντιστοιχεί στη ρήτρα και τα τροφεία.

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ Άρης στα πλαίσια της επιβίωσής της σχετικά με τις συμφωνίες της που αφορούν στο δημόσιο περιμένει να δει τι θα γίνει με την πρόταση για την επαναρύθμιση του χρέους της ΠΑΕ στο πλαίσιο του ανοίγματος της διαδικασίας υπαγωγής στο άρθρο 99.

Αυτήν που η ΠΑΕ Άρης είχε αποστείλει στις 12 Ιουνίου, συζητήθηκε και συμφωνήθηκε με τον διαμεσολαβητή που όρισε το Δικαστήριο, τον νομικό Λουδοβίκο Σιλάβο. Μία πρόταση που αφορά εξόφληση σε 90 δόσεις όσον αφορά τις οφειλές στο Δημόσιο, διατηρώντας σε ισχύ τις ρυθμίσεις του νόμου Ορφανού και του άρθρου 44.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η τύχη της ΠΑΕ Άρης είναι στα χέρια του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα καθώς το έγγραφο με την πρόταση της ΠΑΕ Άρης θα καταλήξει στα χέρια των αρμοδίων του Υπουργείου Οικονομικών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ