ΑΡΗΣ

Πήρε αναβολή ο Σκόρδας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ MOTIONTEAM

Ο Λάμπρος Σκόρδας ζήτησε και πήρε αναβολή από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση των χρεών της ΠΑΕ Άρης.

Αναβολή ζήτησε και πήρε ο Λάμπρος Σκόρδας από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση των χρεών της ΠΑΕ Άρης.

Αυτό που στάθηκε για να πάρει την αναβολή που ζήτησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης μαζί με τον δικηγόρο του Κώστα Παπαδόπουλο ήταν ότι η υπόθεση των χρεών έχει άμεση σχέση με την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Κάτι που όπως φάνηκε το δικαστήριο το δέχθηκε και έδωσε αναβολή για την προσεχή Τετάρτη 26 Ιουνίου, προκειμένου να προσκομιστεί η συμφωνία με το Δημόσιο, με όλα ωστόσο να συνηγορούνε σε νέα αναβολή καθώς αυτό δεν θα έχει καταστεί δυνατό.

Ουσιαστικά ο Σκόρδας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.Στο μεταγραφικό μέτωπο η ΠΑΕ Άρης δια του προέδρου της Δημήτρη Ηλιάδη τις 10 τελευταίες ημέρες είχε παλέψει να πετύχει μετά από έναν χρόνο την επιστροφή του Χαβιέρ Ουμπίντες στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Κάτι τέτοιο όμως δεν επιτεύχθηκε με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να υπέγραψε στον Ατρόμητο και την ΠΑΕ Άρης να κινείται όπως είναι γνωστό για τον μέχρι προ ημερών ποδοσφαιριστή της ομάδας του Περιστερίου. Τον Νιγηριανό Σαλόζε Ουντόντζι.

Για την ιστορία η αρχή του φλερτ προσέγγισης με τον Ουμπίντες είχε γίνει στον δικηγόρο του κατά την διάρκεια των συζητήσεων του προέδρου της ΠΑΕ Άρης εν όψει των διακανονισμών των χρημάτων που έχει λαμβάνειν για το άρθρο 99. Κι όσο για την απόφασή του είχε να κάνει με ότι ουσιαστικά έχει ακόμη λαμβάνειν τα χρήματά του.

Εν τω μεταξύ η καθυστέρηση της απάντησης των Μανώλη Παπαστεριανού και Γρηγόρη Παπαζαχαρία στην συγκεκριμένη πρόταση που δέχθηκαν αποπληρωμής σε βάθος 4-5 χρόνων και νέο συμβόλαιο με μείωση απολαβών ενδεχομένως να ισοδυναμεί και με την μη παραμονή τους για μία ακόμη χρονιά στον Άρη.

Όπως και να έχει εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν από την Τρίτη με τις δύο πλευρές να χωρίζει σημαντική οικονομική διαφορά όσον αφορά το συμβόλαιο της νέας αγωνιστικής περιόδου.Τέλος στην προσπάθεια ενίσχυσης των ακαδημιών του Άρη το τελευταίο 48ωρο έγινε και νέα επαφή του προέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη με τον Κώστα Οικονομίδη για την θέση του τεχνικού διευθυντή των ομάδων Κ20 και Κ17 όσο των ακαδημιών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ