ΑΡΗΣ

Παίρνει σειρά ο Κοέλιο στον Άρη

Παίρνει σειρά ο Κοέλιο στον Άρη
Κοέλιο

Ένα από τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά για την ΠΑΕ Άρης είναι και η παραμονή του Νούνο Κοέλιο. Τα τυπικά απομένουν για την επικύρωση της ανανέωσης του Νταβίντ Αγκάνθο.

Στην τελική ευθεία θα περάσει από εβδομάδα η ανανέωση του συμβολαίου του Νούνο Κοέλιο από την Μπενφίκα στην ΠΑΕ Άρης με την μορφή δανεισμού μετά από αυτήν του Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Πορτογάλος μέσος εξάλλου σύμφωνα και με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του θα επαναλάβει το δρομολόγιο από την Μπενφίκα στον Άρη ως δανεικός.

Όσο για τον Αγκάνθο η εκκρεμότητα που παραμένει είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια, μετά από το προ ημερών προσύμφωνο που πρέπει να γίνει το αργότερο ως το τέλος Ιουνίου. Δηλαδή ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας γιατί μετά δεν θα λογίζεται ως ανανέωση αλλά μεταγραφή.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης αφού χθες η συνάντηση που είχε για την υπόθεση της προσφυγής του Μιχάλη Σηφάκη είχε θετικό οιωνό κάτι ανάλογο ευελπιστεί να συμβεί και αύριο όπου είναι προγραμματισμένο το ραντεβού για τους τέσσερις. Για τους Καστίγιο, Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ.

Κι αυτό γιατί θα πρέπει οι διαπραγματεύσεις για το άρθρο 99 να μετουσιωθούνε σε συμφωνίες μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ώστε να είναι έτοιμη η ΠΑΕ για το δικαστήριο και την πλήρη υπαγωγή της.

Για τον λόγο αυτό έγινε σήμερα σε καλό κλίμα ευρεία συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης με τον διαπραγματευτή που όρισε το δικαστήριο για το άρθρο 99, τον Λουδοβίκο Σιλάβο, με σκοπό να υπάρξει μια γενικότερη ενημέρωση για την πορεία των συμφωνιών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ