ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Να κάνουμε αυτό που πρέπει"

Πρίγιοβιτς: "Να κάνουμε αυτό που πρέπει"
MOTION TEAM

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ευελπιστεί η αλλαγή προπονητή της Βασιλείας να ωφελήσει τον ΠΑΟΚ και υποστηρίζει ότι οι Ελβετοί αποτελούν "μεγάλη ομάδα".

Για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δεν έχει σημασία η προσωπική απόδοση κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά η ομαδική. Ιδιαίτερα σε έναν αγώνα τόσο σημαντικό όσο αυτός που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ αύριο απέναντι στη Βασιλεία την οποία ο Σέρβος χαρακτήρισε "μεγάλη ομάδα" στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώτος σκόρερ του Δικέφαλου:

Για τις πρώτες σκέψεις όταν έμαθε ότι θα ήταν αντίπαλος ο Βασιλεία και αν αυτές επιβεβαιώθηκαν μετά τον πρώτο αγώνα

"Όταν έμαθα, ότι θα παίξουμε με τη Βασιλεία, ήξερα ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτό επιβεβαιώθηκε μετά τον πρώτο αγώνα της Τούμπας".

Για την αλλαγή προπονητή στη Βασιλεία και αν μπορεί να επηρεάσει θετικά τον ΠΑΟΚ

"Μπορεί να μας επηρεάσει θετικά, να μας βοηθήσει και να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για το αν έχει περισσότερο κίνητρο επειδή θα παίξει κόντρα σε μια ομάδα από τη χώρα που γεννήθηκε και η οποία ίσως να μην εκτίμησε τις ικανότητές του όσο θα έπρεπε

"Το πιο σημαντικό είναι η απόδοση της ομάδας. Η προσωπική είναι δευτερεύουσας σημασίας. Είμαι πεπεισμένος ότι θα παίξουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα".

Για το αν είναι περισσότερο έτοιμος να αγωνιστεί συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα

"Είμαι έτοιμος για να δώσω το 100% σε 90 ή 120 λεπτά. Αν νιώσω αδύναμος, θα πω τον προπονητή να με αλλάξει γιατί υπάρχουν πολλοί ικανοί παίκτες που μπορούν να με αντικαταστήσουν".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα επειδή είναι πιο δεμένη ομάδα

"Σε αγώνες όπως αυτόν κόντρα στη Βασιλεία, δεν παίζουν ρόλο όλα αυτά. Αυτό που μετράει, είναι να αποδώσουμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που πρέπει"

Για την ατμόσφαιρα στην έδρα της Βασιλείας

"Θα είναι μια δυνατή ατμόσφαιρα, αφού είναι και εθνική εορτή. Ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει, όμως, να παίζει σε δύσκολες έδρες και δεν θα έχει πρόβλημα".

Για τα δυνατά σημεία της Βασιλείας και τον υπηρεσιακό της τεχνικό, Αλεξάντερ Φράι

"Όλη η ομάδα είναι επικίνδυνη. Παρακολουθούσα τον Φράι από παλιά, αλλά κόντρα στη Βασιλεία θα τα δώσω όλα στο γήπεδο".

Για το αν παρακολουθεί την ελβετική λίγκα

"Όχι πάρα πολύ… Δίκαια πήραν το πρωτάθλημα οι Γιουνγκ Μπόις, αλλά η Βασιλεία συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο ελβετικό πρωτάθλημα. Ανταλλάσσω κάποια μηνύματα με φίλους μου αλλά δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα…".

Photo credits: Motion Team

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ