PREMIER LEAGUE

Premier League: Θρίαμβος για Γουέστ Χαμ στην έδρα της Λέστερ

Οι Φορνάλς και Μπόουεν πανηγυρίζουν τη νίκη της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Λέστερ για την Premier League
Οι Φορνάλς και Μπόουεν πανηγυρίζουν τη νίκη της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Λέστερ για την Premier League ALEX PANTLING/POOL VIA AP

Μία μόλις εβδομάδα μετά το εκπληκτικό 5-2 στο Μάντσεστερ επί της Σίτι, η Λέστερ προσγειώθηκε απότομα αφού γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Γουέστ Χαμ (VIDEOS).

Απίστευτο και όμως βγαλμένο από τον μαγικό κόσμο της Premier League. Η Λέστερ παρατάχτηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Γουέστ Χαμ με την ψυχολογία στα ύψη με το "3 στα 3" στην εκκίνηση της Premier League και την ιστορική νίκη της με 5-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι στο "Ετιχάντ", ωστόσο το φινάλε βρήκε τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς να φεύγουν με σκυμμένα κεφάλια από τον αγωνιστικό χώρο.

Για αυτό ευθύνεται η βαριά ήττα με 3-0 που γνώρισαν από την Γουέστ Χαμ, με τα σφυριά να εκμεταλλεύονται την κάκιστη ημέρα στην οποία βρέθηκαν οι αλεπούδες (τελείωσαν το ματς χωρίς ούτε ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία) και να παίρνουν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Το 1-0 για την ομάδα του Μόγιες έκανε μόλις στο 14' ο Αντόνιο με κεφαλιά μετά από καλοζυγισμένη σέντρα του Κρέσγουελ, ενώ το 2-0 έγινε στο 34', με τον Κρέσγουελ να γίνεται ξανά δημιουργός και τον Φορνάλς να εκτελεί με σουτ μέσα από την περιοχή τον Σμάιχελ.


Ο θρίαμβος για τους Λονδρέζους ολοκληρώθηκε στο 83' με τον Μπόυεν που δέχτηκε εξαιρετική κάθετη πάσα του Φορνάλς και νίκησε τον Σμάιχελ με άψογο αριστερό πλασέ, για να υπογράψει τη δεύτερη νίκη της Γουέστ Χαμ στη φετινή Premier League.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Αμάρτεϊ (55' Ουντέρ), Έβανς, Σογιουντσού, Καστάν, Τίλεμανς, Μεντί (89' Τσουντούρι), Τζάστιν, Πέρεθ (64' Ιχεανάτσο), Βάρντι, Μπαρνς

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κούφαλ, Μπαλμπουένα, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Μπόουεν (88' Νομπλ), Φορνάλς, Μαζουακού, Αντόνιο (88' Αλέ)

Όσον αφορά στο άλλο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία των κυριακάτικων αγώνων, η Σαουθάμπτον δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 2-0 την Γουέστ Μπρομ σκοράροντας ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Βέστεργκααρντ, Μπέντναρεκ, Μπερτράρντ, Άρμστρονγκ, Γουόρντ-Πρόουζ, Ρομέου, Τζενέπο (55' Ρέντμοντ), Άνταμς (84' Λονγκ), Ινγκς

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Ο'Σέι, Μπάρτλεϊ, Αζάγι, Τάουνσεντ, Λίβερμορ, Σόγερς (64' Κροβίνοβιτς), Περέιρα, Έντουαρντς (46' Φιλντ), Ντιανγκανά, Ρόμπινσον (60' Ρόμπσον-Κανού)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 4-0 (50' Τσίλγουελ, 66' Ζουμά, 78', 82' Ζορζίνιο)

Έβερτον - Μπράιτον 4-2 (16' Κάλβερτ-Λιούιν, 45+2' Μίνα, 52' 70' Χάμες Ροντρίγκες/ 41' Μοπέ, 90' Μπισουμά)

Λιντς - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (59' Ροντρίγκο / 17' Στέρλινγκ)

Νιούκαστλ - Μπέρνλι 3-1 (14' Σεντ-Μαξιμίν, 65' 77' πεν. Γουίλσον / 61' Γουέστγουντ)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρομ 2-0 (41' Τζενέπο, 69' Ρομέου)

Λέστερ - Γουέστ Χαμ 0-3 (14' Αντόνιο, 34' Φορνάλς, 83' Μπόουεν)

Γουλβς - Φούλαμ (16:00)

Άρσεναλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (18:30)

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ (21:15)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Premier League και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ