PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 4-0: Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο με τεσσάρα

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ τους κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ τους κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας MIKE HEWITT/ POOL VIA AP

Η Τσέλσι επικράτησε 4-0 της Κρίσταλ Πάλας για την 4η αγωνιστική της Premier League, με τους μπλε να σκοράρουν όλα τα τέρματά τους στο β' ημίχρονο. Τσίλγουελ (50'), Ζουμά (66') και Ζορζίνιο (78. 82') πέτυχαν τα τέσσερα γκολ των γηπεδούχων.

Η Τσέλσι σπατάλησε ένα ημίχρονο, όμως κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Κρίσταλ Πάλας στο δεύτερο μέρος και επικράτησε με σκορ 4-0. Έτσι, οι μπλε στην 4η αγωνιστική της Premier League έφτασαν τους επτά βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ είχε μεν την κατοχή, αλλά της έλειπε η φαντασία και οι ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το ρήγμα στις γραμμές των φιλοξενούμενων.

Οι μπλε απείλησαν για πρώτη φορά στο 19ο λεπτό με ένα πλασέ του Τίμο Βέρνερ, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Γκουαϊτά. Στο 20' η Τσέλσι είχε ακόμη μία καλή στιγμή, με ένα σουτ του Ζορζίνιο να περνάει άουτ. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι δεν είχαν τους τρόπους να εκμεταλλευτούν την μπάλα που είχαν στα πόδια τους, το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Η Τσέλσι κατάφερε να βρει την λύση με το πολυπόθητο γκολ στο 50ο λεπτό. Μετά από λάθη και κακή αντίδραση της άμυνας των αετών στην μεγάλη περιοχή, ο Τσίλγουελ ακολουθούσε και με ένα σουτ κέρδισε τον Γκουαϊτά για το 1-0.

Στο 66ο λεπτό, οι μπλε μπόρεσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Μπεν Τσίλγουελ, έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά για τον Ζουμά, ο οποίος σηκώθηκε και με κεφαλιά έγραψε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε η κατάρρευση για την Κρίσταλ Πάλας και η Τσέλσι κατάφερε να βρει δύο ακόμη γκολ με πέναλτι. Στο 76' ο Έιμπραχαμ ανατράπηκε από τον Μίτσελ στην μεγάλη περιοχή και ο Ζορζίνιο δεν αστόχησε για το 3-0.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 81' συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν ακόμη ένα πέναλτι, καθώς ο Σακό έριξε αντικανονικά τον Χάβερτς. Ο Ζορζίνιο δεν αστόχησε στο 82' πετυχαίνοντας το 10ο του τέρμα από την άσπρη βούλα σε 11 του εκτελέσεις του με την φανέλας της Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις.

Τσέλσι: Μεντί, Τσίλγουελ, Ζούμα, Σίλβα, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Καντέ (83' Κόβατσιτς), Βέρνερ, Χάβερτς, Χάντσον-Οντόι (83' Πούλισιτς), Έιμπραχαμ

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαϊτά, Ουάρντ, Κουγιάτε, Σακχό, Μίτσελ, Τάουνζεντ, ΜακΚάρθι (67' Μιλιβόγεβιτς), ΜακΆρθουρ (72' Ρίντενβαλντ), Εζέ, Αγιού, Ζαχά

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου

Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 4-0 (50' Τσίλγουελ, 66' Ζουμά, 78', 82' Ζορζίνιο)

Έβερτον - Μπράιτον (17:00)

Λιντς - Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Νιούκαστλ - Μπέρνλι (22:00)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρομ (14:00)

Λέστερ - Γουέστ Χαμ (14:00)

Γουλβς - Φούλαμ (16:00)

Άρσεναλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (18:30)

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ (21:15)

TAGS PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ