PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Μπράιτον 4-2: Μένει στην κορυφή με κολομβιανή σφραγίδα

Οι παίκτες της Έβερτον πανηγυρίζουν το γκολ του Μίνα κόντρα στην Μπράιτον για την Premier League
Οι παίκτες της Έβερτον πανηγυρίζουν το γκολ του Μίνα κόντρα στην Μπράιτον για την Premier League PETER BYRNE/POOL VIA AP

Η Έβερτον νίκησε με 4-2 την Μπράιτον στο "Γκούντισον" με τα γκολ των Κάλβερτ-Λιούιν, Μίνα και Χάμες Ροντρίγκες (2) και έκανε το "4 στα 4" στη φετινή Premier League (VIDEOS).

Τα ζαχαρωτά γλυκάθηκαν από την κορυφή και δεν λένε να την αφήσουν! Μετά από τις Τότεναμ, Γουέστ Μπρομ και Κρίσταλ Πάλας, η Μπράιτον έγινε το τέταρτο κατά σειρά θήραμα της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, με την Έβερτον να ρίχνει στο καναβάτσο τους πότερς επικρατώντας με 4-2 και να φτάνει τους 12 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο μετά από τις πρώτες 4 αγωνιστικές στη φετινή Premier League.

O Κάλβερτ-Λιούιν βρήκε δίχτυα για ένα ακόμα ματς και έφτασε τα 9 σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν (κορυφαίος σκόρερ στα πέντε τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) και ο Γέρι Μίνα σκόραρε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για να στείλει τους συμπαίκτες του προηγούμενους (2-1) στην ανάπαυλα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των μπλε του Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2020.

Ο λόγος φυσικά για τον Χάμες Ροντρίγκες που με δύο τέρματά του εκτόξευσε το σκορ στο 4-1 στο 70', με τον Μπισουμά να διαμορφώνει απλά το τελικό 4-2 στο φινάλε. Σημειώνεται πως η Έβερτον μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της αρχίζει με "7 στα 7" σε όλες τις διοργανώσεις (η πρώτη ήταν το 1894-1895), με τους παίκτες του Αντσελότι να περιμένουν πλέον με ανυπομονησία το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Λίβερπουλ, που θα διεξαχθεί στην έδρα τους στις 17 Οκτωβρίου, μετά από τα ματς των εθνικών ομάδων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 4-0 (50' Τσίλγουελ, 66' Ζουμά, 78', 82' Ζορζίνιο)

Έβερτον - Μπράιτον 4-2 (16' Κάλβερτ-Λιούιν, 45+2' Μίνα, 52' 70' Χάμες Ροντρίγκες/ 41' Μοπέ, 90' Μπισουμά)

Λιντς - Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Νιούκαστλ - Μπέρνλι (22:00)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρομ (14:00)

Λέστερ - Γουέστ Χαμ (14:00)

Γουλβς - Φούλαμ (16:00)

Άρσεναλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (18:30)

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ (21:15)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Premier League και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ