PREMIER LEAGUE

Premier League: Αναβολή και στο Άρσεναλ - Γουλβς λόγω κορονοϊού και τραυματισμών

Ο Ντανιέλ Ποντένσε με τη φανέλα της Γουλβς σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Νιούκαστλ | 25 Οκτωβρίου 2020
Ο Ντανιέλ Ποντένσε με τη φανέλα της Γουλβς σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Νιούκαστλ | 25 Οκτωβρίου 2020 @2020 POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Τα κρούσματα κορονοϊού και οι τραυματισμοί της Γουλβς οδηγούν την Premier League στην απόφαση να αναβληθεί η αναμέτρηση με την Άρσεναλ που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη.

Η αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Γουλβς στο "Έμιρεϊτς" για την 20ή αγωνιστική της Premier League αναβλήθηκε. Τα κρούσματα κορονοϊού στους "λύκους" σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμού οδήγησαν στο αίτημα αναβολής που πιθανότατα έγινε δεκτό από τη λίγκα.

Ο αγώνας της Γουλβς με τη Γουότφορντ στην Boxing Day ήταν ένα από τα τρία που αναβλήθηκαν, αλλά λόγω κρουσμάτων στη δεύτερη.

Ο Μπρούνο Λάζε δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Χε Τσαν Χουάνγκ, Ραγιάν Αΐτ Νουρί και Γουιλί Μπολί, ενώ εκτός εδώ και καιρό είναι οι Πέδρο Νέο, Χόνι και Γέρσον Μοσκέρα. Σε αυτά τα προβλήματα προστέθηκαν και ο Φάμπιο Σίλβα, ο οποίος μαζί με τον Μοσκέρα βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, ύστερα από τον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι την προηγούμενη εβδομάδα.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η πεποίθηση ότι τα κρούσματα έχουν αυξηθεί έκτοτε και γι' αυτό ο σύλλογος αιτήθηκε την αναβολή και του επόμενου αγώνα του.

Η Premier League δεν έχει θέσει κάποιο όριο κρουσμάτων για να αναβάλλει κάποιο παιχνίδι, εξετάζει κάθε αίτημα ανάλογα τις περιστάσεις, γι' αυτό και ήταν βέβαιο ότι θα υλοποιήσει αυτό των "λύκων".

Ήδη, για την ίδια αγωνιστική αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Λιντς με την Άστον Βίλα, λόγω κρουσμάτων στα "παγώνια".

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΟΥΛΒΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ