PREMIER LEAGUE

Premier League: Κορυφαίο γκολ της σεζόν η "ρουκέτα" του Ενσίσο στο Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι

Premier League: Κορυφαίο γκολ της σεζόν η "ρουκέτα" του Ενσίσο στο Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι
@2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Χούλιον Ενσίσο της Μπράιτον έλαβε ένα ξεχωριστό παράσημο στα 19 του χρόνια, αφού το γκολ του με τη φανέλα της Μπράιτον απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι ψηφίστηκε ως το καλύτερο της Premier League για τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Ακόμα δεν έχει κλείσει 20 χρόνια ζωής, παρόλα αυτά ο Χούλιο Ενσίσο έχει καταφέρει ήδη να κάνει "θόρυβο" στα γήπεδα της Premier League. Αυτό το πέτυχε στην παρθενική του χρονιά στα γήπεδα της κορυφαίας κατηγορίας της Αγγλίας με την Μπράιτον, με το κερασάκι στην τούρτα των αξιόλογων εμφανίσεών του (20 συμμετοχές - 4 γκολ) να έρχεται στο φιναλε της σεζόν, όπου ένα δικό γκολ ψηφίστηκε από το κοινό ως το κορυφαίο του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για μία "ρουκέτα" που εξαπέλυσε εκτός της μεγάλης περιοχής της Μάντσεστερ Σίτι με την οποία σκόραρε και έκανε το 1-1 για λογαριασμό της Μπράιτον, με την ιδιαιτερότητα να είναι πως επρόκειτο για το πρώτο του γκολ στο "Falmer Stadium" με την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και πως αυτό σφράγισε την έξοδο των γλάρων στην Ευρώπη (μέσω Europa League) για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ένας ακόμα τίτλος τιμής για τον νεαρό Παραγουανό φορ είναι πως ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος, με δεδομένο πως τη φετινή σεζόν σημειώθηκαν πάνω από 1.000 γκολ στα γήπεδα της Premier League.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ