ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο για Εμπαπέ: "Θα τον ήθελα μαζί μου ακόμα και στις διακοπές"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο με τον Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο με τον Κιλιάν Εμπαπέ © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Για ακόμα μία φορά ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ για την Παρί Σεν Ζερμέν, δηλώνοντας πως αν γινόταν θα ήθελε να τον έχει μαζί του ακόμα στις διακοπές.

Η παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρκ Ντε Πρενς μετά το προσεχές καλοκαίρι είναι ύψιστης σημασίας και αυτό το γνωρίζουν καλά άπαντες στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπως και ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος των Παριζιάνων και στο τέλος της σεζόν ο Γάλλος σταρ θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Από τη μεριά της η Παρί κάνει τα πάντα για να τον πείσει να ανανεώσει και γι' αυτό του προσφέρει "χρυσό συμβόλαιο" για δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα, με ετήσιες απολαβές 50 εκατ. ευρώ και μπόνους επιβράβευσης για την ανανέωση ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει τον 23χρονο στο Παρίσι, τονίζοντας μάλιστα με χιούμορ πως αν ήταν δυνατόν θα ήθελε να τον έχει μαζί του και στις διακοπές:

"Θα ήθελα να τον έχω μαζί μου, ακόμα και να τον πάρω μαζί μου στις διακοπές, στο σπίτι μου. Είναι προφανές ότι ο σύλλογος θα ήθελε πολύ να ανανεώσει. Θα ήταν υπέροχο να μείνει", δήλωσε ο Ποτσετίνο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ