ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Το μυθικό συμβόλαιο για 2+1 χρόνια στον Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Η Parisien αποκάλυψε την προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ για διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο, με ετήσιες απολαβές 50 εκατ. ευρώ και μπόνους επιβράβευσης για την ανανέωση ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τον σύλλογο του Παρισιού να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Οι Παριζιάνοι έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί, προσφέροντας στον Γάλλο σταρ ένα μυθικό συμβόλαιο. Σύμφωνα με την Parisien, η οποία αποκάλυψε τα δεδομένα του συμβολαίου, η Παρί κατέθεσε πρόταση για δύο χρόνια, με τη δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Οι απολαβές του γι' αυτά τα χρόνια θα ανέρχονται στα 50 εκατ. ευρώ, ενώ ο 23χρονος αναμένεται να λάβει και ένα μπόνους επιβράβευσης για την ανανέωση ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Με λίγα λόγια, η Παρί "χρυσώνει" τον Εμπαπέ για να μείνει στο Παρκ Ντε Πρενς. Η οικογένεια του Εμπαπέ βρίσκεται στο Κατάρ για να διαπραγματευτεί με τους διοικούντες τον πρόεδρο του συλλόγου, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, το ενδεχόμενο ανανέωσης, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα έχουν συνάντηση στη Μαδρίτη με παράγοντες της Ρεάλ.

Σύμφωνα βέβαια, με το ισπανικό τηλεοπτικό προγράμματος "El Partidazo de Cope", ο Γάλλος επιθετικός ζήτησε επιπλέον 100 εκατομμύρια ευρώ από αυτά που είχε αρχικά συμφωνήσει με τους "μερένγκες", οι οποίοι όμως απάντησαν αρνητικά.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ