ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Στην Ντόχα η οικογένειά του για διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες την Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ © 2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Η οικογένεια του Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στο Κατάρ για να διαπραγματευτεί με τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Γάλλου μεσοεπιθετικού. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουν συνάντηση στη Μαδρίτη με παράγοντες της Ρεάλ.

Η οικογένεια του Κίλιαν Εμπαπέ είναι στην Ντόχα, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ - Κελαϊφί το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Γάλλου μεσοεπιθετικού, σύμφωνα με πληροφορίες του RMC.

Μάλιστα όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα το ταξίδι είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό, προφανώς γιατί γνώριζαν ότι μεγάλο μέρος των διοικούντων της Παρί θα ήταν στο Κατάρ, λόγω του Ραμαζανίου.

Φυσικά παρόμοια συνάντηση η οικογένεια του Γάλλου σούπερ σταρ αναμένεται να έχει και με τους ιθύνοντες της Ρεάλ στη Μαδρίτη, προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική να συνεργαστούν οι δύο πλευρές.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε γνωστή και στους ανθρώπους της Ρεάλ, ενώ από την πλευρά του Εμπαπέ τονίζουν ότι γίνεται μια συζήτηση και για τα δικαιώματα της εικόνας του, για εμπορικούς λόγους.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ