ΤΣΕΛΣΙ

Ποτσετίνο: "Είμαστε απογοητευμένοι, αξίζουμε περισσότερα από όσα πήραμε"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τόνισε μετά την ήττα της Τσέλσι από τη Γουλβς ότι η ομάδα του είναι καινούρια και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα του επιπέδου της Premier League.

Η Γουλβς ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Τσέλσι και επικράτησε στο Μολινό 2-1, με το γκολ του Ενκουνκού να μην είναι αρκετό στο 90+6' για τη 18η αγωνιστική της Premier League.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τόνισε πως η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά κι ότι χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί, καθώς αποτελείται από πολλούς νέους παίκτες.

"Φυσικά, νιώθουμε πολύ απογοητευμένοι. Νομίζω ότι αξίζουμε πολύ περισσότερα από όσα πήραμε, αλλά δεν μπορούμε να κρυβόμαστε από το γεγονός πως σε μια διοργάνωση τόσο δυνατή όπως η Premier League, αν δεν είσαι ψυχρός εκτελεστής, δεν μπορείς να παραπονεθείς για το αποτέλεσμα.

Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά δεν σκοράραμε. Είχαμε την κατοχή και δεν επιτρέψαμε ούτε ένα σουτ στη Γουλβς, οπότε πιστεύω ότι έπρεπε να είχαμε πάει στο ημίχρονο με διαφορετικό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο παραχωρήσαμε μερικά κόρνερ και στη συνέχεια επιτρέψαμε στη Γουλβς να πάρει το προβάδισμα", δήλωσε σχετικά με το ματς και πρόσθεσε:

"Έχουμε μιλήσει πολύ από την αρχή της σεζόν και ξέρουμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα. Μερικοί από αυτούς τους παίκτες παίζουν για πρώτη φορά στην Premier League και πρέπει να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση παίζοντας σε αυτό το επίπεδο.

Πρέπει να προσαρμοστούν για να παίξουν σε αυτό το επίπεδο και, φυσικά, είναι θέμα αυτοπεποίθησης και πίστης στον εαυτό τους. Είμαστε μια νέα ομάδα που πρέπει να μάθει από τέτοια παιχνίδια. Ξέρουμε ότι μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ