ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποστίγκα: "Με ήθελε ο Ολυμπιακός"

Ποστίγκα: "Με ήθελε ο Ολυμπιακός"
ποστιγκα

Τι αποκάλυψε ο Ποστίγκα για ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και τι τόνισε ο Ιβανσιτς για την ανανέωσή του

"Είχα την ανάγκη να συμμετάσχω σε μια νέα πρόκληση. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου. Το γεγονός ότι διεκδικεί το πρωτάθλημα και βρίσκεται στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ με έκανε να αποδεχτώ την πρόταση του", ανέφερε ο επιθετικός του "τριφυλλιού", ο οποίος υποστηρίζει ότι για την απόκτηση του ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

"Αναζητούσα μια ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα στη χώρα της και θα βρίσκεται και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για εμένα όπως και ο ΠΑΟΚ", αποκάλυψε ο Πόστιγκα, ο οποίος εγκωμίασε τον Ζοσέ Πεσέιρο.

"Έχω πολύ καλή σχέση με τον Πεσέιρο. Προσπαθεί πάντα να βοηθήσει τους παίκτες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν βρίσκεται υπό πίεση, αν και η πίεση δεν είναι πάντα κάτι αρνητικό. Στην περίπτωση μας είναι ένα καλό σημάδι. Παλεύουμε για τους στόχους μας και βρισκόμαστε σε μια πολύ ανταγωνιστική φάση της σεζόν. Ο Πεσέιρο φέρεται ισόνομα σε όλους τους παίκτες της ομάδας και κατανοεί τι λέει ο κάθε παίκτης", κατέληξε ο Ποστίγκα.

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Αντρέας Ίβανσιτς εκφράζει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Sun» της Σκωτίας, ο Αυστριακός μέσος έκανε ένα… repeat των παλαιότερων δηλώσεων του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Θα είναι φανταστικό για μένα, αν ανανεώσω το συμβόλαιο μου με τον Παναθηναϊκό». Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος του «τριφυλλιού» σχολίασε τις αναμετρήσεις με την Ρέιντζερς για το κύπελλο UEFA, αλλά και την αναγκαιότητα κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, τη χρονιά που ο σύλλογος «κλείνει» τα 100 χρόνια ύπαρξης του.

Ιβανσιτς: "Φανταστικό να ανανεώσω"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Σκωτίας, "Sun", ο Αντρέας Ιβανσιτς έδειξε τις προθέσιε του για το μέλλον αφού όπως έχει ξαναπεί " Θα είναι φανταστικό για μένα, αν ανανεώσω το συμβόλαιο μου με τον Παναθηναϊκό", πιστεύοντας ότι μπορεί να μείνει. Ο ξανθομάλλης μέσος με αφορμή τις δύο αναμετρήσεις με την Ρέιντζερς, μίλησε για τους οπαδούς του "τριφυλλιού" αλλά και την ζωή στην Ελλάδα.

Ανλαυτικά, οι δηλώσεις του Αντρέας Ιβανσιτς

- Για το ελληνικό πρωτάθλημα:



"Οι περισσότερες ελληνικές ομάδες στο πρωτάθλημα παίζουν αμυντικά και με την όλη τη διάρκεια της σεζόν και μερικές φορές αισθανόμαστε πίεση. Αν είσαι, όμως, σε μεγάλο σύλλογο πρέπει πάντα να κοιτάς να παίρνεις τα αποτελέσματα και να κερδίζεις τρόπαια. Οι ελληνικές ομάδες εκτός από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ παίζουν συνήθως με εννιά παίκτες στην άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

- Για τις αναμετρήσεις με την Ρέιντζερς:



" Είναι σημαντικό ότι και η Ρέιντζερς και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Εμείς στοχεύουμε στη Γλασκώβη να μην την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Η φετινή χρονιά για μας είναι σημαντική και ξεχωριστή, καθώς γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από την ίδρυση του σωματείου. Όλοι έχουμε στόχο να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορούμε και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο στο κύπελλο UEFA. Νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να προκριθούμε απέναντι στη Ρέιντζερς".

- Για την νοοτροπία που θέλει να περάσει ο Πεσέιρο:



"Ο προπονητής μας έχει καταφέρει να μας βάλει στη νοοτροπία του, στο μυαλό του και να μαχόμαστε μέχρι το τέλος γιατί έχουμε την ψυχολογική στήριξη".

- Για την ζωή του στην Ελλάδα:



" Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα, τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου. Περνάμε πολύ καλά. Στο πρωτάθλημα είμαστε στην κορυφή και θέλουμε να παραμείνουμε, ενώ πάμε καλά και στο UEFA. Είναι σημαντικό αυτό το στοιχείο. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσω με τον σύλλογο σύντομα και θα μπορέσω να ηρεμήσω στη συνέχεια. Δεν είμαι διαφορετικός άνθρωπος και όπως όλοι έτσι κι εγώ θέλω να τελειώσει το θέμα αυτό γρήγορα. Είναι πολύ σημαντικό το να είμαι ασφαλής για να μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, να παίζω ήσυχος".

- Για τη παραμονή του στον Παναθηναϊκό:



"Το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό τελειώνει τέλος της σεζόν και θα είναι πολύ καλό έως φανταστικό να ανανεώσω. Δεν είν αι μυστικό ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρώτη μου επιλογή, θα αποφασίσω να αγωνιστώ σε μια ομάδα που θα μπορεί να με κάνει να αισθάνομαι εγώ και η οικογένεια μου καλά. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό".

- Για την σχέση του με τους φίλους του "τριφυλλιού":

" Μπορώ να πω ότι έχω σχέσεις αγάπης με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μας υποστηρίζουν συνέχεια και σε κάθε ενέργεια μου με εμψυχώνουν. Αυτό είναι γενικότερο στην Ελλάδα. Οι δικοί μας φανατίζονται πολύ και το έδειξαν τελευταία στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική".

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ