ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ν'Ντόι: "Συγκεντρωμένοι για πρωτάθλημα"

Ν'Ντόι: "Συγκεντρωμένοι για πρωτάθλημα"
ΕΝΤΟΙ

Ο Νταμέ Ν' Ντόι τόνισε πως χρειάζεται συγκέντρωση για τον τίτλο. Αποχώρησε ο Εκι, καμία ανησυχία

Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός είπε οτι το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο μέχρι την ολοκλήρωση του, ξεκαθαρίζοντας όμως οτι στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι άλλος απο τον τίτλο. Όσον αφορά τους δυο αγώνες με την Ρέϊντζερς που έρχονται τις επόμενες μέρες τόνισε οτι δεν υπάρχουν πλέον στην Ευρώπη εύκολες αναμετρήσεις, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην ένσταση του Ολυμπιακού, όσο και στις δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη για ''ψεύτικες'' βαθμολογίες.
Η άφιξη του Μανούτσο σε αγχώνει ή σε κάνει πιο δυνατό για την δουλειά σου;

''Όχι, είναι μια πολύ καλή κίνηση. Το μόνο που βλέπω σε αυτές τις προσθήκες είναι οτι θέλουμε το πρωτάθλημα. Ήρθαν και άλλοι παίκτες για να ενισχύσουν την ομάδα με στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα''.

Η πρώτη θέση αγχώνει τους παίκτες για την συνέχεια του πρωταθλήματος;

''Είναι καλό να είμαστε πρώτοι, το απολαμβάνουμε. Στόχος είναι το πρωτάθλημα, είναι καλή προοπτική η πρώτη θέση και συνεχίζουμε μέχρι το τέλος''.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ξανά στην πρώτη θέση μετά τη νίκη επί την ΑΕΚ αλλά την έχασε, έχετε μάθει απο εκείνο το γεγονός ώστε να μην επαναληφθεί;
''Είναι κατανοητό πως είναι δύσκολο να κρατήσεις την πρώτη θέση, όμως τώρα με την άφιξη των νέων παικτών θα βοηθηθούμε για να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος''.

Ο Παναθηναϊκός γιατί δυσκολεύεται στις ''κλειστές'' άμυνες;

''Είναι πάντα δύσκολο να ''ανοίξεις'' μια άμυνα, ειδικά όταν ο αντίπαλος έχει σκοπό να παίξει αμυντικά. Όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν τον Παναθηναϊκό και παίζουν πιο δυνατά. Ευτυχώς μέχρι τώρα έχουμε αρκετές νίκες''.

''Δεν γνωρίζω για ψεύτικες βαθμολογίες, αξίζουμε την πρώτη θέση''

Αξίζει ο Παναθηναϊκός την θέση που έχει με βάση την εικόνα και των άλλων ομάδων; Θα ήθελες να σχολιάσεις τις δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη για ''ψεύτικες'' βαθμολογίες;

''Ο Παναθηναϊκός το αξίζει γιατί έχει κάνει πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν γνωρίζω τίποτα για ψεύτικες βαθμολογίες''.

Είσαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα απο την απόδοση σου και τον χρόνο συμμετοχής που έχεις;

''Ένας παίκτης θέλει να παίζει συνέχεια. Ο προπονητής έχει κάποιο σύστημα, αν χρησιμοποιεί τον παίκτη έχει καλώς, αν κάποιος δεν παίξει μπορεί να βοηθήσει και με άλλο τρόπο, όπως να ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του''.

Θεωρείς πως ο Παναθηναϊκός έχει καλό ρόστερ;
''Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ομάδα, καθώς διαθέτει τρεις παίκτες σε κάθε θέση''.

''Λυπηρό να υπάρχουν ενστάσεις''

Θα ήθελες να κάνεις κάποιο σχόλιο για την ένσταση του Ολυμπιακού;
''Θεωρώ πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι λυπηρό να υπάρχουν τέτοιου είδους ενστάσεις, θα έπρεπε οι ομάδες να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι''.

Έρχονται οι δυο αγώνες με την Ρέϊντζερς, η απόψη σου για τα δυο παιχνίδια και οι βλέψεις σας για την συνέχεια στην Ευρώπη;

''Είμαστε σε ένα σημείο που δεν υπάρχουν απλά ματς στην Ευρώπη, έχουν σοβαρέψει τα πράγματα και χρειάζεται δουλειά και πίστη για να πάμε ψηλότερα στην διοργάνωση''.

Όταν αποκτήθηκες υπήρχε η αίσθηση οτι είσαι μέσος αλλά αγωνίζεσαι στην επίθεση, θα ήθελες να κάνεις κάποιο σχόλιο;

''Πάρα πολλές φορές δοκιμάζομαι σε διαφορετικές θέσεις απο τον προπονητή. Αγωνίζομαι όπου αποδίδω καλύτερα και ανάλογα με το συμφέρον της ομάδας. Κάνω οτι μου ζητήσει ο προπονητής, ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα χρησιμοποιούμαι στην μεσαία γραμμή ή πιο κοντά στην επίθεση''.

Υπάρχουν διαφορές και ομοιότητες στα πρωταθλήματα Πορτογαλίας και Ελλάδας;

''Δεν έχω παρακολουθήσει το πορτογαλικό φέτος, αλλά είναι εξίσου ισχυρά''.

Που θεωρείς οτι χρειάζεσαι βελτιώση;
''Σε οτι αφορά τις προπονήσεις ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου. Παράλληλα, αν βρεθεί έξτρα χρόνος βελτιώνω την φυσική μου κατάσταση''.

Έχεις κερδίσει δυνατές μονομαχίες αλλά έχεις χάσει και τετ α τετ, Τι νομίζεις οτι φταίει γι' αυτό;

''Δεν είναι εύκολο σε κάθε φάση να κάνεις την σωστή κίνηση, άλλη φορά είναι θέμα αδυναμίας, άλλη φορά είναι θέμα συγκέντρωσης ή τύχης''.

Πως βλέπεις το ματς με την Βέροια;

''Δεν είναι εύκολος αγώνας, κανείς δεν έρχεται για να χάσει. Αν κλειστεί η Βέροια θα κάνουμε οτι είναι δυνατόν για να διασπάσουμε την άμυνα. Τίποτα δεν είναι εύκολο, όπως και το να περπατήσεις μέχρι το σπίτι σου''.

Πόσες πιθανότητες έχουν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα; Θεωρείς οτι μέχρι το τέλος θα έχει αγωνία;

''Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος για το πρωτάθλημα, υπάρχουν δύσκολα ματς όπως τα ντέρμπι με την ΑΕΚ, μπορεί η ψαλίδα των ομάδων να ανοίξει μπορεί και όχι, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θέλουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα''.

Τετ α τετ Πεσέϊρο με ''Κάρα'', ''Σάλπι'' και Ν'Ντόι



Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ζοσέ Πεσέϊρο έχει τετ α τετ με τους Γιώργο Καραγκούνη και Δημήτρη Σαλπιγγίδη όπου συζήτησαν σε χαλαρό ύφος, ενώ λίγο αργότερα είχε συνομιλία και με τον Νταμ Ν΄Ντόι. Όσον αφορά τους διεθνείς, οι περισσότεροι πήγαν να κάνουν αποθεραπεία. Εξαίρεση οι Γκούμας και Τζιόλης που ξεκίνησαν το κανονικό πρόγραμμα και στην συνέχεια έκαναν χαλαρό τρέξιμο.

Αποχώρησε ο Γκονζάλες

Ξαφνικά άπαντες "πάγωσαν" όταν είδαν τον Εκι Γκονζάλες να αποχωρεί από την διάρκεια των τελειώματων των φάσεων. Ο Αργεντινός επιθετικός ένιωσε "βαρύ" το πόδι του λόγω κούρασης και ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο Εκι έχει συνεννοηθεί με τον κ. Πεσέιρο όταν νιώθει βαρύ το πόδι του να μένει εκτός συνέχειας της προπόνησης, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Η κατάσταση του δεν εμπνέει σε καμία περίπτωση ανησυχία όπως ανέφεραν και άνθρωποι του ιατρικού τιμ.

Μανούτσο: "Θα δουλέψω για να σκοράρω"


Ο επιθετικός της Ανγκόλα σε δηλώσεις του στην "Angolapress", ανέφερε του λόγους που τον έφεραν στην Ελλάδα και υποσχέθηκε πολύ δουλειά και γκολ με το τριφύλλι.

" Διάφορες ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για μένα, όπως η Μαρίτιμο από την Πορτογαλία και η Κολωνία από τη Γερμανία, αλλά προτίμησα τον Παναθηναϊκό επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, είναι ακόμα μέσα στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Επέλεξα, επίσης, την ελληνική ομάδα, διότι ο προπονητής, ο κ. Ζοσέ Πεσέιρο, είναι Πορτογάλος κι αυτό θα διευκολύνει την προσαρμογή μου

", είπε ο Μανούτσο για την επιλογή του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια τόνισε πως θα προσπαθήσει να εξελιχθεί ακόμα περισότεραο στην Ελλάδα για να πετύχει τους στόχους του. " Θα προσπαθήσω να εξελιχθώ και να βελτιώσω το παιχνίδι μου στην Ελλάδα αυτούς τους τέσσερις μήνες, έτσι ώστε να καθιερωθώ κάποια στιγμή στη Μάντσεστερ. Ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο θα δουλέψω για να σκοράρω και να πετύχω τον στόχο μου".



















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ