ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Ποστέκογλου: Επισκέφθηκε την αποστολή της Αυστραλίας και απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξανακαθίσει στον πάγκο της

Tottenham's head coach Ange Postecoglou applaud supporters at the end of the English Premier League soccer match between Burnley and Tottenham Hotspur at Turf Moor stadium in Burnley, England, Saturday, Sept. 2, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Τότεναμ, Άνγκε Ποστέκογλου, χειροκροτεί τους οπαδούς στο τέλος του αγώνα για την Premier League μεταξύ Μπέρνλι και Τότεναμ 2023 AP IMAGES/JON SUPER

Την αποστολή της εθνικής Αυστραλίας στο Γουέμπλεϊ υποδέχθηκε ο Ποστέκογλου, με την παρουσία του να γίνεται αντιληπτή από δημοσιογράφους και να δίνει απαντήσεις που θα συζητηθούν.

Αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στην Premier League τους τελευταίους δύο μήνες. Ο αναμορφωτής της Τότεναμ ακούει στο όνομα Άγγελος Ποστέκογλου, με τον Αυστραλό με ελληνικές ρίζες τεχνικό να οδηγεί εκ του ασφαλούς τους "Πετεινούς" στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη μετά Κέιν ζωή, με την ομάδα του Λονδίνου να κατέχει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην πρώτη κατηγορία της Αγλλίας μετρώντας 10 παιχνίδια με επιτυχή αποτελέσματα, μεταξύ των οποίων είναι 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Παράλληλα, τα "Σπιρούνια" έχουν κάνει το καλύτερο ξεκίνημά τους στην Premier League από το 1961 και έπειτα, όταν είχαν οκτώ σερί νίκες στην εκκίνηση της σεζόν.

Με την Αγγλία να υποδέχεται την Αυστραλία στο Γουέμπλεϊ το βράδυ της Παρασκευής (13/10, 21:45, Novasports Premier League, Live από το SPORT24), ο Ποστέκογλου δεν ξέχασε το παρελθόν του στον πάγκο των "Καγκουρό", υποδεχόμενος την αποστολή της χώρας της Ωκεανίας, περνώντας χρόνο με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Η παρουσία του έγινε ορατή από Άγγλους δημοσιογράφους, με τον προπονητή της Τότεναμ να δηλώνει σε σχετικές ερωτήσεις που δέχτηκε, ότι ακομα και εάν η Αυστραλία διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034 δε θα επιστρέψει στον πάγκο της, ενώ απολαυστική ήταν και η απάντησή του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "Τριών Λιονταριών": "Περίεργα πράγματα συμβαίνουν, αλλά όχι δε θα αναλάβω κάποια μέρα την εθνική Αγγλίας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ