ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Τότεναμ του Ποστέκογλου έχει κάνει το καλύτερο της ξεκίνημα από το 1961 και μετά

Ο Ποστέκογλου στην αναμέτρηση της Μπέρνλι με την Τότεναμ
Ο Ποστέκογλου στην αναμέτρηση της Μπέρνλι με την Τότεναμ 2023 AP PHOTO/JON SUPER

Η Τότεναμ έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημά της στην Premier League από το 1961 και έπειτα, όταν είχε οκτώ σερί νίκες στην εκκίνηση της σεζόν. Οι Λονδρέζοι με τον Ελληνοαυστραλό στον πάγκο έχουν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Όσο και αν πολλοί δεν ενθουσιάστηκαν όταν η Τότεναμ αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον Άγγελο Ποστέκογλου, τα αποτελέσματα ως τώρα αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Η ομάδα του Λονδίνου έχει πραγματοποιήσει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στην Premier League, μετρώντας 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα και είναι στην κορυφή με ματς παραπάνω.

Στη μετά-Κέιν εποχή η Τότεναμ "πετάει" στο χορτάρι και μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας 20 βαθμούς. Τελευταίο θύμα της ήταν η Λούτον, την οποία νίκησε εκτός έδρας με 1-0, αν και αγωνίστηκε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπισούμα.

Αυτό είναι το καλύτερο ξεκίνημα της Τότεναμ μετά τη σεζόν 1960-61, όταν είχε αρχίσει με οκτώ σερί νίκες. Έκτοτε, ποτέ ξανά δεν είχε μπει τόσο δυνατά στο πρωτάθλημα και αποτελεί καλό οιωνό για τη συνέχεια. Προφανώς ο δρόμος είναι ανηφορικός και δύσκολος, εντούτοις ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός ως τώρα τα πηγαίνει περίφημα και χαίρει της εκτίμησης όλων.

Ιστορικά στην Premier League, με εξαίρεση την Άστον Βίλα το 1999, καμία άλλη ομάδα δεν τερμάτισε εκτός τετράδας έχοντας τέτοια συγκομιδή στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Αν μη τι άλλο, το πρότζεκτ των "σπιρουνιών" έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ