MLS

"Πόρτα" Κομισάριου του MLS σε Νεϊμάρ: "Δεν χρειαζόμαστε έναν παίκτη απλώς και μόνο επειδή θέλει να αποσυρθεί εδώ"

Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Σεντ Ετιέν σε ματς πρωταθλήματος | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Σεντ Ετιέν σε ματς πρωταθλήματος | 28 Νοεμβρίου 2021 @2021 LAURENT CIPRIANI/AP IMAGES

Ο Κομισάριος του MLS, Ντον Γκάρμπερ, έριξε "πόρτα" στον Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου ότι θέλει να αγωνιστεί στις ΗΠΑ επειδή κάνουν τρείς ή τέσσερις μήνες διακοπές, τονίζοντας πως δε χρειάζονται παίκτες που θέλουν απλά να αποσυρθούν.

Την ενόχληση του Κομισάριου του MLS, Ντον Γκάρμπερ, προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν επανέλαβε την επιθυμία του να αγωνιστεί στις ΗΠΑ, επισημαίνοντας ότι το σύντομο πρωτάθλημα που διαθέτουν θα μπορούσε να τον κάνει να παίξει πολλά χρόνια.

"Θέλω πολύ να παίξω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τουλάχιστον μια σεζόν. Είναι ένα σύντομο πρωτάθλημα. Έχεις τρεις ή τέσσερις μήνες διακοπές. Θα μπορούσα να παίξω εκεί για πολλά χρόνια", είπε μεταξύ άλλων ο αστέρας της Παρί.

Τα λόγια του ενόχλησαν τον Γκάρμπερ, ο οποίος έμμεσα έκλεισε την "πόρτα" στον 30χρονο, ξεκαθαρίζοντας ότι το MLS δεν χρειάζεται παίκτες που το μόνο που θέλουν είναι να αποσυρθούν εκεί.

"Δεν χρειάζεται να φέρουμε έναν σπουδαίο παίκτη στο τέλος της καριέρας του μόνο και μόνο επειδή αποφάσισε να αποσυρθεί εδώ. Εάν δεν έρθουν να σεβαστούν το πρωτάθλημα και τους οπαδούς του, δεν τους θέλουμε στο MLS", είπε ο 64χρονος Αμερικανός.

TAGS MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ