ΠΑΟΚ

Πολυτιμότερος ο Βίτορ

Πολυτιμότερος ο Βίτορ
INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος αμυντικός ψηφίστηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως MVP του προηγούμενο μήνα

Στον Μιγκέλ Βίτορ "χάρισαν" τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΟΚ οι φίλοι του "Δικεφάλου". Οπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ηταν ο παίκτης που άφησε περισσότερο από τον οποιονδήποτε άλλο το στίγμα του μέσα στον Οκτώβριο. Η συνολική του παρουσία, αλλά και τα κρίσιμα γκολ του, μολονότι αμυντικός, βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και να φτάσει την ολική ανατροπή στο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Δικαίως, λοιπόν, ο Μιγκέλ Βίτορ είναι ο δικός σας εκλεκτός για το βραβείο του MVP για τον μήνα Οκτώβριο. Η σχετική ψηφοφορία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής και ο Πορτογάλος είναι αυτός που διαδέχεται τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς στον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος στόπερ συγκέντρωσε το 66% των προτιμήσεών σας σε μια διαδικασία στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 4.000 φίλοι του ΠΑΟΚ.

Δεύτερος με 17% ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που σκόραρε στα ματς με Αλκμααρ, Μακάμπι Χάιφα και κέρδισε το πέναλτι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τρίτος με 8% ο Σανθ Χακόμπο, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετές σημαντικές και δύσκολες επεμβάσεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ