STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πόλεμος.... ανακοινώσεων

Πόλεμος.... ανακοινώσεων
INTIME SPORTS

Το ντέρμπι της Θεσσαλίας έχει ξεκινήσει νωρίς με πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού Βόλου

Το ντέρμπι της Θεσσαλίας έχει ξεκινήσει ήδη, με τον πόλεμο... ανακοινώσεων που ξέσπασε την Παρασκευή μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της ΑΕΛ.

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Ανδρέας Λιόντος, ο οποίος έκανε έκκληση για τη μετάβαση των οπαδών της ομάδας στο Βόλο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απάντησε χαρακτηρίζοντας γλοιώδη και εμετικά τα λεγόμενα του Λιόντου και αμέσως μετά ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Η ανακοίνωση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ αναφέρει: " Με οργή παρακολουθούμε εδώ και μία εβδομάδα το κρεσέντο των προκλήσεων εκ μέρους του "επώνυμου φιλάθλου" και της διοίκησης της γειτονικής ομάδας που μοιράζεται το ίδιο χρώμα και όνομα με τον εκ Πειραιώς προερχόμενο δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η αθλιότητα, η αστειότητα και η γελοιότητα έχουν χτυπήσει κόκκινο. (Τυχαίο; Δεν νομίζω). Κι ενώ μαζί με δεκάδες χιλιάδες συνοπαδούς μας, αλλά και όλους τους πολίτες της Λάρισας αγανακτούμε και συσπειρωνόμαστε γύρω από την ΑΕΛ μας και την πόλη μας στον αντίποδα παρακολουθούμε το "θέατρο του παραλόγου", την "σιωπή των αμνών", το "μετέωρο βήμα του κουναβιού", εκ μέρους των παραγόντων της γειτονικής πόλης
.

Είτε μιλάμε για πολιτικούς, είτε για αθλητικούς παράγοντες, είτε για δημοσιογράφους, είτε για την τοπική κοινωνία που όλοι τους δείχνουν ένοχη ανοχή (ή μήπως σιωπηρή υποστήριξη;) απέναντι στον πανελλήνιο εξευτελισμό της πόλης τους.

Ας αδιαφορήσουμε όμως εν τέλει για όλους αυτούς. Ας τους αφήσουμε μόνους στον θλιβερό κατήφορο που επέλεξαν. Δε υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθούμε με τα καπρίτσια των νεοφώτιστων που αναζητούν νόημα και λόγο για την ύπαρξή τους. Για εμάς –και ειδικά μετά την πανηγυρική κατάρρευση της "απαγόρευσης εισόδου"- ένα μένει πια να πράξουμε:

ΟΛΟΙ ΒΟΛΟ!

Ο καθένας από εμάς όπως μπορεί, με ΙΧ και λεωφορεία, με τρένα και ποδήλατα ακόμη και με τα πόδια, ας πάμε είμαστε Όλοι εκεί να τραγουδήσουμε ειρηνικά για την Ομάδα μας.

ΟΛΟΙ ΒΟΛΟ!

Γιατί εμείς –σε αντίθεση με αυτούς- μιλάμε με τις πράξεις μας.

Ανδρέας Λιόντος

Πρόεδρος Ερασιτεχνικής Α.Ε.Λ. 1964".

Η απάντηση του Ολυμπιακού Βόλου

Λίγο αργότερα, ήρθε η επίσημη απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στην ανακοίνωση του κ. Λιόντου.

Η ανακοίνωση της Βολιώτικης ΠΑΕ αναφέρει: " Θα μπορούσαμε κάλλιστα να βάλουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου να απαντήσει αντίστοιχα, στη γλοιώδη και εμετική ανακοίνωση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Αλλά εμείς σίγουρα δεν είμαστε ίδιοι. Έχουμε μάθει να βγαίνουμε μπροστά και να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας, γιατί δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε πίσω από κάθε είδους "λιόντους". Θα μας πείτε, πως θα τον μαθαίναμε τον κάθε είδους "λιόντο" χωρίς τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε ένα τεράστιο λάθος στο να μη προμηθευτεί εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου- Λάρισα και προσπαθεί να το καλύψει με επικοινωνιακά τρικ, κάνοντας καθημερινά σωρεία λαθών και το χειρότερο, προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Για του λόγου το αληθές τον όμορφο Βόλο μπορεί να επισκεφτεί όλη η Ελλάδα ελεύθερα, πόσο μάλιστα εσείς που είστε γείτονες.

Στο γήπεδο όμως απαγορεύεται να μπείτε γιατί είναι απόφαση, την οποία οφείλετε να σεβαστείτε. Σε διαφορετική περίπτωση, διαπράττετε ποινικό αδίκημα και οι νεόπλουτοι παράγοντες, όπως εσείς, που προσπαθείτε να είστε νομοταγείς πολίτες για την έξωθεν καλή μαρτυρία, αφού τελικά μόνο αυτό σας ενδιαφέρει. Πρέπει να σεβαστείτε την απόφαση.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους εμπνευστές τέτοιου είδους ανακοινώσεων και στους άφθαρτους δήθεν νέους παράγοντες που εισήλθαν στο χώρο του ποδοσφαίρου από τις "Σχολές Μωραίτη", και χρησιμοποιούν μάσκες, ότι το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό άθλημα και καλά θα κάνουν, να μάθουν επιτέλους να είναι ειλικρινείς γιατί πολύ γρήγορα όλη η Ελλάδα θα μάθει ποιοι πραγματικά είναι.

Τέλος απευθυνόμενοι στους υπέροχους φιλάθλους του Βόλου, κάνουμε έκκληση ώστε να μην παρασύρονται από τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και τίποτα παραπάνω, όπως έχουν ήδη δείξει οι ίδιοι με τη συμπεριφορά τους, σε όλους τους αγώνες μέχρι σήμερα
".

Απάντηση και από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Μετά λοιπόν από τις ανακοινώσεις τις Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ήρθε και η επίσημη απάντηση στους "ερυθρόλευκους" από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Μετά από το ρεκόρ επίσημων ανακοινώσεων, εμφανίσεων σε τηλεοπτικά δίκτυα και ραδιοφωνικούς σταθμούς, καλούμαστε να απαντήσουμε στο παραλήρημα ενός επαγγελματία παράγοντα.

Οι δηλώσεις του πρόεδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΛ είναι αποκλειστικά δικής του έμπνευσης και φέρουν την υπογραφή του. Άλλωστε αν εμείς ως ΠΑΕ ΑΕΛ θέλαμε να… εμπνεύσουμε οποιονδήποτε ή να δυναμιτίσουμε το κλίμα, ο επαγγελματίας παράγοντας μας έδωσε τις τελευταίες ημέρες άπειρες ευκαιρίες.

Επιλέξαμε, όμως, να διατηρήσουμε τη στάση που μας διακρίνει εδώ και πολλά χρόνια και να μην παρεκκλίνουμε από τις αρχές μας. Λυπούμαστε για το γεγονός ότι μπήκαμε σε διαδικασία απαντήσεων, αλλά αναγκαστήκαμε να το πράξουμε μόνο και μόνο για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια…

Αφού, λοιπόν, έγινε λόγος για ειλικρίνεια, δεν κατανοούμε γιατί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αφαίρεσε από την επίσημη ιστοσελίδα της την ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει σε Έλληνες πολίτες την είσοδο στην πόλη του Βόλου.

Επίσης, δεν γνωρίζουμε κανέναν στην ΠΑΕ ΑΕΛ που να είναι απόφοιτος των Σχολών Μωραϊτη και τέλος δεν είναι ανάγκη "να μάθει πολύ γρήγορα όλη η Ελλάδα" οτιδήποτε, αφού ήδη γνωρίζει ποιος είναι ποιος
".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ