ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Μπέος: "Απατεώνας ο Δαλούκας"!

Μπέος: "Απατεώνας ο Δαλούκας"!
INTIME SPORTS

Με μία άκρως επιθετική ανακοίνωση-δήλωση του Αχιλλέα Μπέου στο site του Ολυμπιακού Βόλου, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ χαρακτηρίζει ως απατεώνα διαιτητή τον Γιώργο Δαλούκα!

Χοντραίνει η ιστορία με τον Γιώργο Δαλούκα και την επιθυμία του να στραφεί νομικά κατά όσων έκαναν υποτιμητικές και προσβλητικές δηλώσεις ως προς το πρόσωπο του.

Σε μια άκρως επιθετική ανακοίνωση, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος χαρακτηρίζει απατεώνα (με υπογραμμισμένα και μαυρισμένα γράμματα) τον Γιώργο Δαλούκα και τον καλεί να του κάνει μήνυση.

Ανακοίνωση από τον κ. Αχιλλέα Μπέο

Σχετικά με το θέμα του κ. Δαλούκα που διατηρείται σκοπίμως στην επικαιρότητα και αγγίζει τη γελοιότητα και επειδή τόσο η ΚΕΔ όσο και το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έχει πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί, πρέπει να σταματήσουν επιτέλους να ασχολούνται άπαντες με το μεγαλύτερο απατεώνα Έλληνα διαιτητή των τελευταίων χρόνων.

Αν ο κ. Δαλούκας νομίζει ότι αυτοί που τον προτρέπουν να ακολουθεί αυτές τις μεθόδους και πρακτικές θα τον επαναφέρουν στους πίνακες, είναι γελασμένος. Μόνος του έθεσε πρόωρα τη διαιτητική του καριέρα στο τέλος της.

(Αν επιθυμεί ο κ. Δαλούκας μπορεί να μου κάνει μήνυση).

Αχιλλέας Μπέος



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ