ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Η αποστολή για το ντέρμπι

Η αποστολή για το ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μετά το τέλος του προγράμματος της Παρασκευής, ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" Σάκης Τσιώλης, ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Αλβάρεζ, Μπρέσκα, Ντολεζάι, Φρατζιπάνε, Μάρτιν, Μόνχε, Πέρεζ Κάστρο, Σανκάρε, Σελέζι, Τομάς, Ούμπιντες, Ζαραδούκας, Καμπάνταης, Καπετάνος, Πλιάγκας, Ρίκκα, Ρόκας, Σολάκης και Ψυχογιός.

Παράλληλα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ, τονίζοντας πως τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά για τους φιλάθλους και το Σάββατο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα, ενημερώνει τους φιλάθλους πως για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, την ημέρα του αγώνα, αύριο, Σάββατο, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 12:00 το μεσημέρι.

Επίσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί τους φιλάθλους όπως προσέλθουν αύριο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τουλάχιστον 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους καθώς και για λόγους ασφαλεία
ς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ