ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πολ Πογκμπά: Ο αδερφός του αρνήθηκε τις κατηγορίες και του αντεπιτέθηκε

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γαλλίας
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γαλλίας @ 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Ματίας Πογκμπά δεν άφησε αναπάντητο το δημοσίευμα για τις καταγγελίες που φέρεται να έχει κάνει ο Πολ Πογκμπά, λέγοντας ότι είναι ψέματα όσα έχουν ειπωθεί, ενώ στη νέα μακροσκελή ανάρτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων "κόντεψα να πεθάνω εξαιτίας σου", αναφερόμενος προς τον αδερφό του.

Η διαμάχη μεταξύ των αδερφών Πογκμπά έχει αρκετά "επεισόδια", με τις δύο πλευρές να είναι διατεθειμένες να το φτάσουν στα άκρα. Ο Πολ Πογκμπά, όπως αποκάλυψε γαλλικό Μέσο, κατήγγειλε τον αδερφό του και παιδικούς τους φίλους στην αστυνομία, με την κατηγορία ότι τον απειλούσαν για να του αποσπάσουν χρήματα, ενώ κατήγγειλε ότι του έστησαν και ενέδρα με δύο κουκουλοφόρους ένοπλους άνδρες.

Ο Ματίας Πογκμπά διαψεύδει ότι ενεπλάκη στο συγκεκριμένο περιστατικό με νέα ανάρτησή του στο Twitter, λέγοντας ότι ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους λέει για μια ακόμα φορά ψέματα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι πήγε να πεθάνει εξαιτίας του στο συγκεκριμένο συμβάν.

"Έγινε αυτό που περίμενα, ο μικρός μου αδερφός που ξεκινά επιτέλους να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Δεδομένου ότι είναι αυτός που άρχισε να λέει ψέματα στην αστυνομία και που βγάζει τις πληροφορίες, δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω, παρά μόνο να τον κατακρίνω.

Ήθελες πολύ να με φιμώσεις, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πεις ψέματα και να με στείλεις στη φυλακή. Το υποψιαζόμουν τώρα, είναι αποδεδειγμένο. Η δική μου εκδοχή για τα γεγονότα ισχύει και σε αντίθεση με εσένα, έχω αρκετά για να αποδείξω τα λόγια μου και τα ψέματά σου. Θα σου πω ξανά: αδερφέ, δεν είναι καλό να χειραγωγείς τους ανθρώπους.

Κόντεψα να πεθάνω εξαιτίας σου, με άφησες στην τρύπα φεύγοντας και θέλεις να παίξεις τον αθώο. Όταν ειπωθούν όλα, οι άνθρωποι θα δουν ότι δεν υπάρχει πιο δειλός, πιο προδότης και πιο υποκριτής από σένα σε αυτή τη Γη. Κατάλαβες τώρα Κίλιαν;

Δεν έχω τίποτα αρνητικό απέναντί σου, τα λόγια μου είναι για το καλό σου, όλα είναι αληθινά και αποδεδειγμένα, το μαραμπού είναι γνωστό. Συγγνώμη για αυτόν τον αδερφό, έναν «λεγόμενο» μουσουλμάνο που ασχολείται με τη μαγεία. Δεν είναι ποτέ καλό να έχεις κοντά σου έναν υποκριτή και έναν προδότη", ανέφερε ο Ματίας Πογκμπά στις νέες αναρτήσεις του.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ