ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πολ Πογκμπά: Κατήγγειλε τον αδερφό του και παιδικούς φίλους τους στην αστυνομία για εκβιασμό, του ζητούν 13 εκατ. ευρώ

Ο Πολ Πογκμπά κάνει προθέρμανση πριν το Γαλλία - Ισπανία στο Nations League
Ο Πολ Πογκμπά κάνει προθέρμανση πριν το Γαλλία - Ισπανία στο Nations League © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο αδερφός του Ματίας, παιδικοί τους φίλοι και δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι τον εκβίασαν και του ζήτησαν 13 εκατομμύρια ευρώ. Το πρώτο περιστατικό έγινε τον περασμένο Μάρτιο στο Παρίσι, ενώ οι "επισκέψεις" συνεχίστηκαν μέχρι και τον Ιούλιο, όταν αναγνώρισε τον αδερφό του στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους.

Ο Πολ Πογκμπά πέρασε στην αντεπίθεση στη διαμάχη που έχει με τον αδερφό του, ο οποίος έχει προχωρήσει σε διάφορες καταγγελίες εις βάρος του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς τον κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τον εκβιάζει μαζί με παιδικούς τους φίλους, σύμφωνα με το francetvinfo.

Ο μέσος της Γιουβέντους ανέφερε στο Κεντρικό Γραφείο για την καταπολέμηση του Οργανωμένου Εγκλήματος ότι παγιδεύτηκε από τον αδερφό του, τη συγκεκριμένη παρέα και δύο κουκουλοφόρους ένοπλους άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις καταγγελίες του Πολ Πογκμπά τού ζήτησαν 13 εκατομμύρια ευρώ σε διάφορες περιστάσεις.

Το πρώτο περιστατικό έγινε τον περασμένο Μάρτιο, σε διάλειμμα εθνικών ομάδων, ότι ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε στο Παρίσι και αυτή η "παρέα" του έστησε ενέδρα, τον απομόνωσε σε ένα διαμέρισμα και του ζήτησε αυτά τα χρήματα με την αιτιολογία ότι από όταν έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν τους ενίσχυσε οικονομικά, παρότι ο ίδιος έβγαζε πολλά λεφτά.

Ο Πόγκμπα τόνισε ότι είδε τους εκβιαστές του τον Απρίλιο στο Μάντσεστερ (ένα μήνα μετά το πρώτο περιστατικό), όπως και τον Ιούλιο στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους στο Τορίνο, όπου αναγνώρισε μεταξύ άλλων και τον αδερφό του. Ο Πογκμπά ισχυρίζεται ότι τους βοηθούσε οικονομικά μέχρι τον Ιανουάριο, όταν έδιωξε έναν φίλο του από το σπίτι του στο Μάντσεστερ, επειδή τον έπιασε να του κλέβει χρήματα (ένα ποσό κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ).

Ο Ματίας Πογκμπά στο VIDEO του ενέπλεξε και τον Κιλιάν Εμπαπέ. Σύμφωνα με το Πολ, οι εκβιαστές του τον απειλούσαν ότι θα εμφανίσουν μηνύματα, στα οποία ζητούσε από μέλος του κύκλου της οικογένειάς του να κάνει μάγια στον φορ της Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που ο μέσος της Γιουβέντους διέψευσε ότι έκανε.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ