ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ματίας Πογκμπά: "Ο Πολ ισχυρίστηκε ψευδώς στην αστυνομία ότι δεν γνώριζε συγγενικό μας πρόσωπο"

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας @ 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Ματίας Πογκμπά με νέο tweet αναφέρθηκε στους ψευδείς ισχυρισμούς του Πολ Πογκμπά στην ιταλική αστυνομία, με αφορμή μια καταγγελία ενός συγγενικού τους προσώπου για παρενόχληση, στην οποία ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους κλήθηκε να απολογηθεί και ανέφερε ότι δεν τον γνώριζε.

Ο Ματίας Πογκμπά προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Twitter εις βάρος του αδερφού του και αστέρα της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, για τον οποίο κάνει αναφορά σε ένα οικογενειακό ζήτημα, το οποίο, σύμφωνα με τον Ματίας, έφτασε μέχρι την αστυνομία.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Πογκμπά αρνήθηκε ότι γνωρίζει συγγενικό τους πρόσωπο (ξάδερφο ή ξάδερφή τους), κατόπιν καταγγελίας για παρενόχληση.

Ο Ματίας Πογκμπά είχε ανεβάσει ένα βίντεο νωρίτερα σήμερα στο Tik Tok, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα αποκαλύψει διάφορα πράγματα για τον αδερφό του, αλλά και τον Κιλιάν Εμπαπέ. Μάλιστα στο τελευταίο tweet έγραψε "έρχεται.." κάτι που ενδεχομένως μεταφράζεται σε νέες αποκαλύψεις στο μέλλον.

"Ελπίζω να μην ξεγελαστείτε από μια προσπάθεια χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης και των αρχών. Όταν είσαι διάσημος, ο κόσμος είναι μαζί σου, οι αρχές ακούνε πιο προσεκτικά. Αλλά αυτό δεν σας βάζει πάνω από το νόμο, η αστυνομία δεν είναι τα τσιράκια σας!

Πριν από λίγο καιρό, ο αδερφός μου ισχυρίστηκε στην ιταλική αστυνομία ότι δεν γνώριζε άμεσα τον ξάδερφο μας (δεν διευκρινίζει το φύλο του συγγενή τους), με τον οποίο μεγαλώσαμε, τον επισκεπτόμασταν και που δεν του έκανε τίποτα, αυτό μπορεί να το καταθέσει η οικογένεια. Επρόκειτο για καταγγελία για παρενόχληση σε βάρος ενός αθώου συγγενικού μας προσώπου", ανέφερε σε ανάρτησή του.

"Κάποιοι θα ρωτήσουν γιατί μιλάμε για μια ιστορία για τον ξάδερφό μου. Κάποιος που δεν είναι ειλικρινής με τους αστυνομικούς χωρίς λόγο, θα είναι ειλικρινής μαζί σας, έστω και μέσω δικηγόρων; Διαφορετικά, για τα υπόλοιπα, υπομονή, έρχεται...", έγραψε σε νέο tweet ο Ματίας Πογκμπά για τον αδερφό του.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (28/8) με αφορμή τα όσα είπε ο Ματίας Πογκμπά, οι δικηγόροι του Πολ Πογκμπά, μέσω ενός Δελτίου Τύπο που μοίρασαν στα Μέσα, ανέφεραν: "Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ματίας Πογκμπά στα social media δυστυχώς δεν αποτελούν έκπληξη. Είναι εκτός από απειλές και απόπειρες εκβιασμού εναντίον του Πολ Πογκμπά.

Οι αρμόδιες αρχές σε Ιταλία και Γαλλία ενημερώθηκαν πριν από έναν μήνα και δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια για την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ