ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αμφιλεγόμενη επίθεση από τον αδελφό του Πογκμπά: "Θα κάνω εκρηκτικές αποκαλύψεις για τον Πολ και τον Εμπαπέ"

Ο Πολ Πογκμπά κάνει προθέρμανση πριν το Γαλλία - Ισπανία στο Nations League
Ο Πολ Πογκμπά κάνει προθέρμανση πριν το Γαλλία - Ισπανία στο Nations League © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο αδερφός του Πολ Πογκμπά, Ματίας, με VIDEO στα social media ανέφερε πως θα προχωρήσει σε σοβαρές αποκαλύψεις όσον αφορά τον σταρ της Γιουβέντους και τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο αδερφός του Πολ Πογκμπά, Ματίας, δημοσίευσε το Σάββατο (27/8) ένα VIDEO στο TikTok, στο οποίο ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα προχωρήσει σε σοβαρές αποκαλύψεις που θα αφορούν τον σταρ της Γιουβέντους, στοιχεία που όπως δήλωσε πρέπει να γνωρίζουν οι χορηγοί και οι συμπαίκτες του Γάλλου

"Αν κάνω αυτό το βίντεο είναι γιατί πιστεύω ότι οι Γάλλοι, Ιταλοί, Άγγλοι, Ισπανοί υποστηρικτές, που σημαίνει όλος ο κόσμος, όπως και οι οπαδοί του αδελφού μου, και ακόμη περισσότερο, η εθνική Γαλλίας και η Γιουβέντους, οι συμπαίκτες του αδερφού μου και οι χορηγοί του, αξίζει να γνωρίζουν ορισμένα πράγματα για να αποφασίσουν, έχοντας πλήρη γνώση των γεγονότων, αν πραγματικά αξίζει τον θαυμασμό, το σεβασμό και την αγάπη του κοινού, αν αξίζει τη θέση του στην εθνική ομάδα, αν αξίζει να ξεκινήσει στη Γιουβέντους και αν είναι ένα αξιόπιστο άτομο", είπε μεταξύ άλλων.

Υποσχέθηκε μάλιστα, ότι πολύ σύντομα θα μιλήσει και για τον Κιλιάν Εμπαπέ:

"Πιστεύω ότι αυτό που έχω να πω θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Θα σας πω πολύ σημαντικά πράγματα για τον Κιλιάν Εμπαπέ το αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Θα υπάρξουν πολλά στοιχεία και μαρτυρίες για να επιβεβαιώσουν τα λόγια μου. Όλα αυτά θα προκαλέσουν έκρηξη και θα κάνουν πολύ θόρυβο", πρόσθεσε.

Την Κυριακή (28/8) με αφορμή τα όσα είπε ο Ματίας Πογκμπά, οι δικηγόροι του Πολ Πογκμπά, μέσω ενός Δελτίου Τύπο που μοίρασαν στα Μέσα, ανέφεραν: "Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ματίας Πογκμπά στα social media δυστυχώς δεν αποτελούν έκπληξη. Είναι εκτός από απειλές και απόπειρες εκβιασμού εναντίον του Πολ Πογκμπά.

Οι αρμόδιες αρχές σε Ιταλία και Γαλλία ενημερώθηκαν πριν από έναν μήνα και δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια για την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ