ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, έμαθα πολλά ως προπονητής"

Ο Γκουστάβο Πογέτ στην αναμέτρηση του Μαυροβουνίου με την Ελλάδα
Ο Γκουστάβο Πογέτ στην αναμέτρηση του Μαυροβουνίου με την Ελλάδα INTIME

Ο Γκουστάβο Πογέτ στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Ελλάδας από το Μαυροβούνιο τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά έμαθε πράγματα ως προπονητής.

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε 1-0 από το Μαυροβούνιο σε φιλική αναμέτρηση στην Ποντγκόριτσα. Μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όμως έμαθε πράγματα ως προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:

Για το ματς: "Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς, ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι για να προετοιμαστούμε για ό,τι έρχεται στο μέλλον. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά μαθαίνω πολλά πράγματα . Είναι καλό παιχνίδι για εμένα.

Η ομάδα του Μαυροβουνίου κατάφερε να κάνει δικό της παιχνίδι, ήταν συμπαγής, είχαν γρήγορες μεταβάσεις. Δεν ήταν άνετα λόγω της κατάστασης στον αγωνιστικό χώρο, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τις μονομαχίες, δεν ήταν 50-50 οι φάσεις για εμάς. Στις κινήσεις των παικτών θα έπρεπε να έχουμε δουλέψει περισσότερα. Έμαθα πολλά ως προπονητής και θα τα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον απέναντι σε αντίστοιχους δυνατούς αντιπάλους".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ