ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πλήγμα για Ρεάλ με Μπέιλ

Πλήγμα για Ρεάλ με Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ τραυματίστηκε εκ νέου και θα απουσιάσει τόσο από το σημερινό παιχνίδι με την Κοπεγχάγη (2/10) όσο κι από αυτό με τη Λεβάντε την Κυριακή (5/10).

Ο Ουαλός άσσος, που έσπασε όλα τα κοντέρ με τη μεταγραφή του από την Τότεναμ το καλοκαίρι, τραυματίσθηκε στον μηρό με το ιατρικό επιτελείο των Μαδριλένων να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί μέχρι να είναι απολύτως έτοιμος.

Η επίσημη ανακοίνωση κάνει λόγο για μυική συστολή στον αριστερό μηρό με το ακριβές διάστημα αποχής να μην έχει γίνει γνωστό.

Είναι προφανές ότι όλοι αυτοί οι τραυματισμοί είναι απότοκο της ελλιπούς καλοκαιρινής προετοιμασίας, ένεκα των παρατεταμένων διαπραγματεύσεων για τη μεταγραφή του νεαρού σταρ και την άρνηση του να συμμετέχει σε προπονήσεις της πρώην ομάδας του, προκειμένου να καταστήσει σαφή την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Το διάλειμμα, λόγω των εθνικών ομάδων, το επόμενο Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσει ευεργετικά για τον Μπέιλ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να παραμείνει στο Βαλντεντέμπας (σ.σ. προπονητικό κέντρο) και να καλύψει μεγάλο μέρος από το χαμένο έδαφος στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Αν και ο Μπέιλ είχε εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων στις αρχές Σεπτεμβρίου, είναι λογικό και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση το γεγονός ότι κανείς ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βγάλει απρόσκοπτα ολόκληρη χρονιά σε τόσο υψηλό επίπεδο, αν δεν έχει πραγματοποιήσει την κατάλληλη προετοιμασία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και την περασμένη περίοδο στη Ρεάλ με τον Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης δεν είχε τόσα προβλήματα φυσικής κατάστασης, αλλά μέχρι τον Φεβρουάριο δεν είχε καταφέρει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, αδυνατώντας να προσαρμοστεί άμεσα, αφού είχε χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ