ΠΑΟΚ

Πλατινί: "Λάτρεψα τον Μπόλονι..."

Πλατινί: "Λάτρεψα τον Μπόλονι..."
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της UEFA, σπουδαίος μέσος του παρελθόντος Μισέλ Πλατινί, υποκλίθηκε στην ποδοσφαιρική αξία του νυν προπονητή του ΠΑΟΚΛάζλο Μπόλονι

Σε μία λαμπρή τελετή έγινε πριν δύο μέρες (11/4) στο Βουκουρέστι η τελετή παράδοσης του τροπαίου του Europa League, στους διοργανωτές του τελικού της φετινής περιόδου, παρουσία του Μισέλ Πλατινί.

Αντιπροσωπεία της Πόρτο με επικεφαλής τον Ρουμάνο δεξιό οπισθοφύλακα της πορτογαλικής ομάδας, Κριστιάν Σαπουνάρου παρέδωσε το τρόπαιο στα χέρια του προέδρου της UEFΑ και εκείνος με τη σειρά του το έδωσε στο δήμαρχο Βουκουρεστίου, Σορίν Οπρέσκου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου στη "Νασιονάλ Αρίνα". Στο διάστημα της σύντομης παραμονής του στη Ρουμανια οι εκεί δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία για συνέντευξη με τον Μισέλ Πλατινί, όπως αυτή που φιλοξενεί η ιστοσελίδα " prosport.ro".

Ο πρόεδρος της UEFA και σπουδαίος άσος κατά το παρελθόν εκθείασε το ρουμάνικο ποδόσφαιρο και κυρίως παίκτες της δεκαετίας του '80. Μεταξύ αυτών και τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ Λάσλο Μπόλονι, όπως προκύπτει από την απολαυστική απάντηση που έδωσε στο ερώτημα ποιους Ρουμάνους παίκτες ξεχωρίζει.

"Λάτρεψα τον Μπόλονι, τον Λάκατους και τον Ποπέσκου" είπε χαρακτηριστικά ο Μισέλ Πλατινί, προσθέτοντας ακόμη ότι πολύ καλές εντυπώσεις του είχε αφήσει ηεθνική ομάδα της Ρουμανίας που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ των ΗΠΑ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ