FIFA

Πλατινί: "Έχασα, η FIFA έχει ήδη κερδίσει, μου αφαίρεσαν κάθε φιλοδοξία που μπορούσα να έχω"

Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, και ο γενικός γραμματέας, Τζιάνι Ινφαντίνο, στη διάρκεια του Κογκρέσου της UEFA, Λονδίνο | Παρασκευή 24 Μαΐου 2013
Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, και ο γενικός γραμματέας, Τζιάνι Ινφαντίνο, στη διάρκεια του Κογκρέσου της UEFA, Λονδίνο | Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 © 2013 SANG TAN/ASSOCIATED PRESS

Ο Μισέλ Πλατινί κατηγόρησε την FIFA, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην ελβετική τηλεόραση, η οποία μεταδόθηκε την Κυριακή (26/6), στο περιθώριο της δίκης του που διεξάγεται για υπόθεση διαφθοράς.

Ο Μισέλ Πλατινί κατηγόρησε την FIFA σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην ελβετική τηλεόραση και μεταδόθηκε την Κυριακή (26/6), στο περιθώριο της δίκης του που διεξάγεται για υπόθεση διαφθοράς (υποτιθέμενης άδικης πληρωμής δύο εκατ. ελβετικών φράγκων). Η απόφαση θα εκδοθεί στις 8 Ιουλίου από το Ομοσπονδιακό Ποινικό Δικαστήριο της Μπελιντσόνα.

"Επιτίθεμαι σε δύο πολύ ισχυρούς οργανισμούς. Στην ελβετική Δικαιοσύνη και τα δισεκατομμύρια της FIFA. Είναι δύσκολο να τους πολεμήσεις, αλλά εξακολουθώ να παλεύω, γιατί ξέρω ότι υπάρχει συμπαιγνία και έκαναν πολλά πράγματα μεταξύ τους", είπε μεταξύ άλλων και παραδέχθηκε:

"Η FIFA διοικείται από μια διοίκηση που έχει όλα τα μέσα για να προστατευθεί. Είναι δύσκολο να τους νικήσεις. Έχασα, η FIFA έχει ήδη κερδίσει. Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που μου αφαίρεσαν κάθε φιλοδοξία που θα μπορούσα να είχα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι τελειωμένο. Επτά χρόνια πέρασαν, κέρδισαν.

Επιπλέον, υπάρχει ένας άνθρωπος που εργάσθηκε στον τομέα επικοινωνίας της FIFA και ο οποίος μου είπε: Εν πάση περιπτώσει, ποιος νοιάζεται, ακόμη κι εάν δεν υπάρχει τίποτε, γιατί σε επτά χρόνια, επαγγελματικά θα είσαι νεκρός".

TAGS FIFA UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ