ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πλάνα ενίσχυσης

Πλάνα ενίσχυσης
ΜΠΕΝΙΤΕΘ

Μπροστά στο φάσμα της απώλειας ενός ακόμα πρωταθλήματος η διοίκηση της Λίβερπουλ κάνει σχέδια ενίσχυσης των "ρεντς" στον μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου

Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ Τζωρτζ Ζιλέτ και Τομ Χικς σε συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό Ράφα Μπενίτεθ θα συζητήσουν τις επόμενες ημέρες την ανανέωση του ρόστερ της ομάδας, που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή της Λίβερπουλ στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.
Η καθυστέρηση υπογραφής συμβολαίου του Αργεντίνου Χαβιέ Μασεράνο με την Λίβερπουλ καθώς, αγωνίζεται ως δανεικός, έχει προκαλέσει την δυσφορία της διοίκησης της ομάδας. Η αντεπίθεση της Λίβερπουλ ξεκινάει από τον αγώνα κόντρα στην Νιουκάστλ, όπως επιθυμούν οι ιθύνοντες της ομάδας του "Άνφιλντ".

" Κάναμε σημαντικές επενδύσεις το καλοκαίρι και θέλουμε η ομάδα να πετύχει. Υπάρχουν μερικά πολύ δύσκολα παιχνίδια τις επόμενες αγωνιστικές και θέλουμε απεγνωσμένα την ομάδα να πετύχει. Δεν συζητάμε για ενίσχυση ή πώληση παικτών μέχρι τον Δεκέμβρη, όπου θα συζητήσουμε με τον προπονητή τι πρέπει να γίνει για να πάει καλύτερα η ομάδα", τόνισε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου της Λίβερπουλ.


TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ