ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε την φανέλα αντιπάλου του με το ζόρι ο Πάολο Γκερέρο

Peru's Paolo Guerrero celebrates after scoring against Colombia during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 10, 2017.(AP Photo/Rodrigo Abd)
Peru's Paolo Guerrero celebrates after scoring against Colombia during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 10, 2017.(AP Photo/Rodrigo Abd) AP PHOTO/RODRIGO ABD

Στο παιχνίδι της Ιντερνασιονάλ με την Σαπεκοένσε, ο Πάολο Γκερέρο ζήτησε την φανέλα αντιπάλου του, εκείνος αρνήθηκε και ο Περουβιανός την πήρε με το ζόρι.

Όταν μιλάμε για τον Πάολο Γκερέρο μας έρχονται σίγουρα πολλά πράγματα στο μυαλό. Εκτός από φοβερός ποδοσφαιριστής είναι και λιγάκι νευρικός, κάτι που διαπίστωσε ένας παίκτης της Σαπεκοένσε, ο οποίος αρνήθηκε να του δώσει την φανέλα του, με τον Περουβιανό του την βγάζει με το ζόρι.

Με το παιχνίδι μεταξύ της Ιντερνασιονάλ με την Σαπεκοένσε να έχει μόλις τελειώσει και την ομάδα του Γκερέρο να έχει πάρει την νίκη με 1-0, ο 35χρονος επιθετικός έδωσε την φανέλα του σε έναν αντίπαλό του. Εκείνος όμως αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ο Γκερέρο να... αγριέψει και να αρχίσει να τον τραβά. Στο τέλος μάλιστα υποχρεώσε τον αντίπαλό να του την δώσει αφού του την έβγαλε ο ίδιος χωρίς πολλές κουβέντες.

Δείτε το στιγμιότυπο

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ