ΗΡΑΚΛΗΣ

Πήρε δανεικό τον Πέρνις

Πήρε δανεικό τον Πέρνις
Πέρνις

Στην τρίτη του μετεγγραφή προχώρησε ο "Γηραιός" με την απόκτηση του Ντούσαν Πέρνις μετά τους Αλιούτα και Δέντσα

Ο Ντούσαν Πέρνις θα πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης του Ηρακλή για τον επόμενο ενάμισι χρόνο με την διοίκηση της ΠΑΕ να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ζίλινα όπου και ανήκει και αναμένεται να τον αποκτήσει αρχικά με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2008.

Ο Σλοβάκος πορτιέρο μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να έρθει αύριο στην Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ηρακλή κάτι που αν δεν συμβεί τότε η άφιξη του στην Θεσσαλονίκη θα γίνει μαζί με αυτή του Γιόζεφ Μπουμπένκο στις 27 του μήνα.

Από την πλευρά του ο Πέρνις δηλώνει ενθουσιασμένος από την μετακίνηση του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ηρακλή θεωρώντας ότι είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο να αγωνιστεί σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τον 22χρονο πορτιέρο να είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των Ελπίδων της Σλοβακίας και τις συστάσεις που τον συνοδεύουν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής θα μπορεί από το καλοκαίρι εφόσον ικανοποιήσει ο Πέρνις να αποκτήσει τα δικαιώματα του από την Ζίλινα καταβάλλοντας ένα ποσό που αγγίζει τις 180.000 ευρώ κάτι που μπορεί να το κάνει και μέχρι την λήξη του δανεισμού δηλαδή το καλοκαίρι του 2008.

Η προπόνηση


Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Ηρακλή η οποία ξεκίνησε στις 10:00 και έγινε στο κλειστό γυμναστήριο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Μίκρας.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Πρίττας, Δρούγας, Γιάντσης, Περπερίδης και Μαυρογενίδης. Θεραπεία έκανε ο Παπαζαχαρίας, ενώ ο Παπαποστόλου συνεχίζει να αναρρώνει στο σπίτι του. Η επόμενη προπόνηση της ομάδος είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 10:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Κλήση σε απολογία



H Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League Eλλάδα 2007 κάλεσε την ΠΑΕ Ηρακλής σε απολογία για την Πέμπτη 4/1/2007 και ώρα 14:00, με αφορμή τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση του παρατηρητή της αναμέτρησης Ηρακλής-Ξάνθη (Καυτανζόγλειο Στάδιο, 17/12/2006), όπου αναφέρεται απομάκρυνση του κ. Ηλία Καπαγιαννίδη από τον πάγκο της ομάδας, λόγω εντόνων διαμαρτυριών σε απόφαση του διαιτητή του αγώνα.












TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ