ΗΡΑΚΛΗΣ

Τέλος ο Λαβάλ, έρχεται ο Πέρνις

Τέλος ο Λαβάλ, έρχεται ο Πέρνις
λαβαλ

Μετά τον Ζοέλ Επαλέ και ο Γκάρμπα Λαβάλ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του "Γηραιού". Ερχετραι ο Πέρνις

Όσον αφορά την περίπτωση του Λαβάλ οι "κυανόλευκοι" είχαν εκδηλώσει από το καλοκαίρι την επιθυμία τους να φθάσουν στο διαζύγιο αλλά σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή και προτίμησε να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας και να πάρει το συμβόλαιο του.

Χθες λοιπόν ο Νιγηριανός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησε το θέμα του με τον Κώστα Οικονομίδη.

Αυτό που του μετέφερε ήταν ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας και ότι με την παρουσία και του Δέντσα δύσκολα θα έχει χρόνο συμμετοχής κι έτσι του προτάθηκε να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο για να κλείσει το θέμα.

Ο Λαβάλ αφού επικοινώνησε με τον μάνατζερ του συμφώνησε τελικά να υπάρξει ένας διακανονισμός για να κλείσει με αυτό τον τρόπο την καριέρα του στον Ηρακλή.

Κάτι ανάλογο με τον Λαβάλ αναμένεται να λάβει χώρα και με τον Φάνη Κατεργιαννάκη που θα κληθεί με την σειρά του να συζητήσει τη λύση του συμβολαίου του στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Κώστα Οικονομίδη.

Την ίδια ώρα αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ηρακλή η απόκτηση του Ντούσαν Πέρνις για τον επόμενο 1,5 χρόνο μετά την συμφωνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την Ζίλινα που διατηρεί τα δικαιώματα του και τον έχει παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού στην Σένεκ.

Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα πριν από την Πρωτοχρονιά οπότε και θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι μετά την χθεσινή ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Καυτανζόγλειο για το Κύπελλο Ελλάδος ο Ηρακλής θα κληθεί να διεκδικήσει την πρόκρισή του στον επαναληπτικό της 10ης Ιανουαρίου που θα γίνει στην πόλη των Ιωαννίνων.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο σκόρερ του "Γηραιού", Κώστας Διαμαντίδης, δήλωσε: "Πετάξαμε μία ευκαιρία", και πρόσθεσε: "Από μία στημένη φάση ουσιαστικά δεχτήκαμε ένα γκολ. Τα Γιάννινα δεν μας απείλησαν. Κράτησαν στην άμυνα μετά από το 1-0, έβαλαν το γκολ και πήραν αυτό που ήθελαν. Εμείς δεν ήμασταν καλοί. Το σίγουρο είναι πώς δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε στον επαναληπτικό, αλλά έπρεπε να καθαρίσουμε την πρόκριση".

Από την πλευρά του ο Εστεμπάν Ερέρα δήλωσε: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ήταν μία καλή ευκαιρία για μας να πάρουμε την πρόκριση, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε το σερί που είχαμε κάνει. Δεν αντιδράσαμε σωστά πιστεύω μετά από το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα αν και είχαμε είκοσι λεπτά στη διάθεση μας. Δεν ξέρω, ίσως να μην το περιμέναμε".

















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ