ΜΙΛΑΝ

Πιόλι: "Να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να πάρουμε το Europa, η Σλάβια είναι ομάδα που παίζει με ένταση"

Ο Στέφανο Πιόλι στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Φροζινόνε
Ο Στέφανο Πιόλι στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Φροζινόνε © 2023 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Στέφανο Πιόλι εξέφρασε την επιθυμία του να δει την Μίλαν να φτάνει μέχρι το τέλος του δρόμου στο φετινό Europa League όμως προειδοποίησε τους παίκτες του ενόψει Σλάβια Πράγας, κάνοντας λόγο για την πολύ καλη παρουσία της στη φάση των ομίλων.

Μετά από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λάτσιο πριν λίγα 24ωρα που την έφερε μία ανάσα από την 2η θέση η Μίλαν ετοιμάζεται για το πρώτο ραντεβού της με την Σλάβια Πράγας για τους "16" του Europa League (07/03, 22:00, COSMOTE SPORT 6 HD, LIVE από το SPORT24) με τον Στέφανο Πιόλι να εκφράζει μεν την αισιοδοξία του για τις δυνατότητες που έχει η ομάδα του στη διοργάνωση αλλά και να προειδοποιεί για τους κινδύνους που κρύβουν τα παιχνίδια με τους Τσέχους.

"Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας κόντρα στην Λάτσιο από τεχνική άποψη αλλά αλλά δείξαμε τη σωστή νοοτροπία. Πλησιάζει η κρισιμότερη στιγμή της σεζόν και είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε.

Θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Europa League, αλλά θα πρέπει καταρχήν να είμαστε ικανοί για να περάσουμε τον γύρο. Είναι λανθασμένη προσέγγιση να κοιτάζουμε πολύ μακριά.

Παίζουμε με μία ομάδα που στους ομίλους έχασε μόνο ένα ματς, απέναντι στην Ρόμα", τόνισε ο προπονητής των ροσονέρι, για να προσθέσει για το ματς με την Σλάβια στο Μιλάνο:

"Είναι μία ομάδα που παίζει με μεγάλη ένταση, που τρέχει πάρα πολύ και το κάνει καλά. Παίζουν με τρεις επιθετικογενείς παίκτες που είναι κοντά ο ένας με τον άλλον, είναι γρήγοροι και έχουν καλή φυσική κατάσταση.

Το Champions League δεν ανήκει πια στο παρόν μας. Αυτό έγινε γιατί δεν είχαμε υπέρ μας τις λεπτομέρειες στα κρίσιμα παιχνίδια και όχι για τις εμφανίσεις μας.

Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το Europa League, επειδή είμαστε η Μίλαν και πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ