ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Κατενάτσιο η Μίλαν"

Πικέ: "Κατενάτσιο η Μίλαν"

Ο Ζεράρ Πικέ κατηγόρησε τη Μίλαν για κατενάτσιο ενώ ο Ζόρντι Ρόουρα χαρακτήρισε το χορτάρι του "Σαν Σίρο" γήπεδο για... πατάτες! Πίστη για την ανατροπή από τους Καταλανούς.

"Έχουμε ντεσαβαντάζ δύο τερμάτων όμως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο βοηθός προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Ρόουρα, και συνέχισε:

"Στο γήπεδό μας θα αλλάξουν τα πάντα με τους οπαδούς στο πλευρό μας. Θα είναι δύσκολο αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας πως μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, όμως με λίγη τύχη θα μπορέσουμε να περάσουμε".

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα διατύπωσαν επίσης παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αλλά και την κατακύρωση του πρώτου γκολ της Μίλαν (η φάση ξεκίνησε από χέρι του Σαπάτα που ο διαιτητής έκρινε πως ήταν ακούσιο), με τον Ρόουρα να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Εκείνο το γκολ μας χάλασε λίγο την συγκέντρωση την ώρα που είχαμε ξεκινήσει να ελέγχουμε το παιχνίδι ενώ ήταν δύσκολο να παίξουμε σε έναν αγωνιστικό χώρο που κάνει για πατάτες και κόντρα σε έναν αντίπαλο πολύ κλεισμένο στην άμυνά του".

Πικέ: "Κατενάτσιο η Μίλαν"

Ακόμα πιο επικριτικός απέναντι στη Μίλαν εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε ισπανικά ΜΜΕ ο Ζεράρ Πικέ: "Η Μίλαν έδωσε ένα μάθημα κατενάτσιο, έφτασαν δύο ή τρεις φορές κοντά στην περιοχή μας και έβαλαν δύο γκολ.

Το 1-0 μας έριξε λίγο το ηθικό επειδή υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ με το χέρι. Όταν ο διαιτητής ξαναδεί την φάση στην τηλεόραση, θα μπορέσει να το καταλάβει".

Όσο για τον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος είχε και την καλύτερη ευκαιρία της Μπαρτσελόνα στο ματς (σουτ στο 81' που έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Αμπιάτι), εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανατροπή.

Πικέ: "Κατενάτσιο η Μίλαν"

"Είμαστε σε θέση να γυρίσουμε το αποτέλεσμα στη ρεβάνς και να επανορθώσουμε για την άσχημη ήττα στο Μιλάνο. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω το αποψινό αποτέλεσμα, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή, πιστεύουμε όλοι μας σε αυτή".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ