ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Πιέζει κι άλλο η Ρεάλ: Ζήτησε από την Παρί να μιλήσει απευθείας με τον Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε απέναντι στην Μπρεστ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε απέναντι στην Μπρεστ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1 © 2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η Ρεάλ, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Γάλλοι, ζήτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν να μιλήσει απευθείας με τον Κιλιάν Εμπαπέ, σε μία ύστατη προσπάθεια να ασκήσει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στους Παριζιάνους σχετικά με τη μεταγραφή του 22χρονου Γάλλου.

Το τελευταίο της χαρτί ετοιμάζεται να παίξει η Ρεάλ, η οποία συνεχίζει να πιέζει την Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ. Η θερινή μεταγραφική περίοδος έχει μπει στην τελική ευθεία, με τους "μερένγκες" να τα παίζουν όλα για όλα, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 22χρονο Γάλλο.

Αν και η "Equipe" σε δημοσίευμά της υποστήριξε πως ο ισπανικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση ύψους 200 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το RMC, η προσφορά που οι "μερένγκες" κατέθεσαν άγγιξε τα 160 εκατ. ευρώ, ενώ συνοδεύτηκε κι από ένα επιπλέον αίτημα του συλλόγου.

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η Ρεάλ ζήτησε από την ομάδα του Παρισιού να της επιτρέψει να μιλήσει απευθείας στον Εμπαπέ, ώστε να συμφωνήσει πρώτα με τον παίκτη κι εν συνεχεία να το χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεσης για την Παρί.

Η κλεψύδρα αδειάζει και ο χρόνος της Ρεάλ πλέον είναι ελάχιστος. Ο ισπανικός σύλλογος τα παίζει όλα, ωστόσο ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έχει αποδείξει ότι είναι δύσκολος στις διαπραγματεύσεις. Μένει να δούμε αν τελικά η Ρεάλ θα καταφέρει να ντύσει στα λευκά τον Εμπαπέ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ