ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Αν με θέλουν θα παραμείνω"

Πέτριτς: "Αν με θέλουν θα παραμείνω"

Ο Μλάντεν Πέτριτς υποστήριξε ότι οι πράσινοι δεν είχαν καλές επιλογές στην τελική προσπάθεια και για δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν.

Πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ανακηρύχθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς με τον Κροάτη μετά το τέλος της αναμέτρησης να παραλαμβάνει το βραβείο του και να κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι αλλά και την παραμονή του στο τριφύλλι την οποία και επιθυμεί.

Ο Κροάτης είπε χαρακτηριστικά:

''Ήταν δύσκολος αγώνας. Ο Λεβαδειακός έχει πολύ καλή άμυνα. Κάναμε κάποιες τελικές. Δεν είχαμε καλές επιλογές στην τελική πάσα. Στο τέλος όμως τα καταφέραμε'' είπε αρχικά ο Κροάτης επιθετικός.

Αν θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό: ''Θα επαναλάβω αυτά που λέω τον τελευταίο καιρό. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και αν ο σύλλογος θέλει να παραμείνω, θα καθίσουμε να το συζητήσουμε''.

Για το γκολ του: ''Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις γκολ. Σου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά είχαμε και πριν το παιχνίδι αυτοπεποίθηση. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Και εγώ νιώθω καλύτερα''.

Για τον Πανιώνιο: ''Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μας έδειξε πως είναι καλή ομάδα. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Πάμε εκεί με στόχο τη νίκη''.

Μέντες: "Οι τρεις βαθμοί μετρούν"

Από την πλευρά του ο Μέντες ο οποίος επανήλθε στο αρχικό σχήμα των πράσινων και αγωνίστηκε ξανά μετά τον τραυματισμό του δήλωσε ότι για τους πράσινους μετράει η κατάκτηση των τριών βαθμών και τίποτα άλλο:

«Toπροηγούμενο ματς το κερδίσαμε 5-0. Ήταν σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες. Δεν έχει σημασία ότι δεν είχαμε ένα ανάλογο σκορ αφού μετρούν οι τρεις βαθμοί».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Έχουμε αυτοπεποίθηση πλέον. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σε αυτό το παιχνίδι και να πάμε να κερδίσουμε».

Για την κούραση: «Είναι συνεχόμενα τα ματς αλλά έχουμε πολλούς παίκτες και ο προπονητής θα επιλέξει τους πιο έτοιμους».

Για την επιστροφή του: «Έπαιξα 60 λεπτά. Νιώθω καλά. Από το επόμενο παιχνίδι θα είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ