ΙΝΤΕΡ

"Πετάει" για την Τζέντα ο Φίγκο

"Πετάει" για την Τζέντα ο Φίγκο
Φίγκο 2005 GETTY IMAGES

Στην επιβεβαίωση των πληροφοριών για την απόκτησης του Λουίς Φίγκο, προχώρησε ο μάνατζερ της Άλ Ιτιχάντ, Χαμάντ Αλ Σανί.

Ο Πορτογάλος μέσος θα ταξιδέψει στην Τζέντα στις 5 Ιανουαρίου για να ολοκληρώσει την συμφωνία με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας η οποία θα έχει διάρκεια 17 μηνών. "Είναι επίσημο πλέον", είπε ο Αλ Σανί και συμπλήρωσε:

" Ο Φίγκο θα είναι εδώ την Παρασκευή και θα ενσωματωθεί με την ομάδα. Επιλέξαμε τον Φίγκο γιατί είναι ένας μεγάλος αστέρας και ο προπονητής της ομάδας μας ζήτησε να κοιτάξουμε για ένα μέσο.Το συμβόλαιο του θα είναι για 17 μήνες αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το οικονομικό μέρος".

Πάντως την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι τόνισε ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον Φίγκο να μείνει." Θα προσπαθήσω να τον πείσω να επεκτείνει το συμβόλαιο του και δεν θα συζητήσουμε για τον Μπέκαμ.

Ο άγγλος παίκτης είναι ένας πρωταθλητής με μεγάλη αξία αλλά σε αυτό τον ρόλο έχουμε τον Φίγκο που είναι καλύτερος και δεν βλέπω τον λόγο έτσι να τον αποκτήσουμε", ήταν τα λόγια του. Πάντως μετά τους ισχυρισμούς της Αλ Ιτιχάντ δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα και η Ίντερ να κινηθεί για τον άγγλο μέσο.





TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ