ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν παίζει εναντίον του ο Περέα

Ο Περέα πανηγυρίζει με τη φανέλα του Βόλου
Ο Περέα πανηγυρίζει με τη φανέλα του Βόλου EUROKINISSI

Ο Χουάν Χοσέ Περέα παραχωρήθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον Βόλο, με τον όρο να μην αγωνιστεί σε κανένα από τα δύο παιχνίδια κόντρα στο "τριφύλλι". Ο Κολομβιανός, έτσι, δεν παίζει το Σάββατο (24/10, 20:30) κόντρα στο "τριφύλλι".

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το προσεχές Σάββατο (24/10, 20:30) τον Βόλο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, αναζητώντας την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα, ωστόσο δεν θα βρει... απέναντί του τον Χουάν Χοσέ Περέα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός παραχωρήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου ως δανεικός από τους «πράσινους» προς τον σύλλογο της Μαγνησίας. Ο δανεισμός είναι μονοετής, με τον Περέα να υπογράφει πριν αναχωρήσει για το Βόλο επέκταση συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2022 και τα δύο κλαμπ, να «κλειδώνουν» το «deal» και με έναν ακόμη «όρο»:

Ο 20χρονος επιθετικός δεν θα αγωνιστεί εναντίον του Παναθηναϊκού σε κανένα από τα δύο παιχνίδια τους για την κανονική περίοδο της Super League (ή και στα playoffs, εάν υπάρξει εκ νέου... συνάντησή τους), ενώ αντίστοιχα θα απουσιάσει και σε ενδεχόμενο παιχνίδι τους για το Κύπελλο Ελλάδας.

Όπερ σημαίνει πως ο Περέα, που μετράει φέτος 5 στις 5 συμμετοχές και 354 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της βολιώτικης ομάδας (που αποτελεί και την ευχάριστη έκπληξη, μέχρι στιγμής, του εφετινού πρωταθλήματος) δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τους «πράσινους» που θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (23/10) και θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ